уторак, 13. децембар 2016.

ПАНТЕОН БОЖАНСТАВА СОРАБА ОД ПРА МАЈКЕ МАРЕ-МАЈЕ И ДРУГИХ ДО ДУХОВНЕ ФИЗИКЕ IN DEFINICISКао на овој слици тако некако су изгледале и сада изгледају све наше драге мајчице

ИНФОРМАЦИЈА+БЕСКОНАЧНОСТ=СВЕТ
ДУХОВНОСТ+ЕНЕРГИЈА=МАТЕРИЈА
У ПОЧЕТКУ БЕШЕ РЕЧ,И РЕЧ БЕШЕ У БОГА,И БОГ БЕШЕ РЕЧ. СВЕ ЈЕ КРОЗ ЊУ ПОСТАЛО. У ЊОЈ БЕШЕ ЖИВОТ,И ЖИВОТ БЕШЕ ВИДЕЛО ЉУДИМА.И РЕЧ ПОСТАДЕ ТЕЛО,И УСЕЛИ СЕ У НАС,ПУНО ИСТИНЕ И БЛАГОДЕТИ,

КОСМОГОНИЈА СОРАБА-СРБА
Од када је разоткривено да Персија и њена цивилизација није није најстарија, открива се и истина да је то Винчанска култура и Сораби,који су се простирали широм света. а време ће показати колико су  у ствари стари народ јер се то археолошким ископинама лагано  доказује. Са ових простора у инвазију ка Индији је прво ишло племе Синди из данашњег Београда, тамо су препознати као Синди и отуда њима данас назив Инди.( О Београду и Авали читати келтску митологију, као и о граду испод Београда старом 9000 година и  о тврђави Бога Бала на Авали-Авалону као и о Жрнову.Пошто постоје персоналне државе и територијалне наши преци Сораби спадају у категорију персоналних,а зна се да је све до 509 године била једна огромна држава док Латини нису покорили део истородникаРасена са називом Етрурци, када се и окреће и изврће историја Сораба. Време је да се говори о пантеону божанства Сораба.  
Сораб значи Сунчев брат,сабрат,брат по крви... веровали су у следећи пантеон божанстава: 
Свеобухватни створитељ,свеприсутни Бог- који у себи садржи  три својства:
Вишннњи-створитељ, Брана -бранитељ и Жива-уништитељ негативних сила. а затим следе три нивоа божанстава:горњи ниво,средњи и доњи ,као и још један.
1.  У горњи ниво божанстава спадају:Сварог или Саварог, Варуна или Саваруна и Сава Вид или Саваот који се у црквеним молитвама призива.
2.  У други ниво божанстава спадају: Бел,Дан,Вид и отац < Гор. Наведена божанства су дневна или горња божанства а представљају Бога Сунца на исходишту, Бога Сунца у зениту и Бога Сунца у заоду- заласку. Три наведена божанства су синови Гора  
3.  У трећи ниво божанстава спадају::Добро или добра,джерв-жива или свемир,
И божанство Мајка створитељка,отац и син. Жена неба и тројединства: Отац,Мајка и Син
а касније се то у Хришћанству преточило у Отац-Син и Свети дух.Уосталом и шта значи реченица "Да Свјати се имја твоего"Да се свјати-умножава и ствара свет,а ко рађа тај свет - мајка...Дакле,исто то ,само другачије речено.ОРЛИЦА МАЈКА СЛАВА
Орлица Мајка СВА или МАЈКА СЛАВА-Српски симбол вечите славе и плодности у свеколиком смислу.
Божанство којем припада Прародитељка Сораба-Срба -фигурине из археолошких ископина у Винчи, Лепенском виру и Старчеву. Прародитељица створитељица Мајка Мара-Маја. Велика мајка Земље, Мајка НебаИз тих древних а до дана одржала се и лага о Богињи Белој Пчели из Рода Срба. Ова богиња је сачувана у везу на српским ношњама,конкретније на женском јелеку. 


Пчела- (грчки назив Бе). Реч Бе у србском говору - при комуникацији најчешће се примењује  у реченицама " А бе  види. А бе кад ти кажем.А бе бате(брте),скраћени облик од бре и брате... браћа- сабраћа пчелињег рода. Бела пчела је иначе у Роду Срба шеснаесто колено....

Медији у категорији "Маат-богиња (иероглиф)" хиероглиф (из Википедие. Реч МАТ у српском језику основ је речи МАТИ- али и речју МААТ дозивају се пчеле. Мааат https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Maat-gубо маат. oddess_(hieroglyph)


Овај знак по мени представља сунчани пантеон божанстава  Срба ,а којих има у четири нивоа и по изгледу је АНК 
Нефертити представља богињу МААТ
Ц10
 мȝˀт (Ц10) - ( ср: Гардинер је знак Листа )
Египатски хиероглиф: Маат, богиња: пресудно / лог Маат.
варијанта:
С34Ц10
 мȝˀт (Ц10А) Маат са анкх симболом: логограм од Маат.
Такође видети: 
Х6
  СВ (Х6) Категорија: Перо (иероглиф) и 
С34
  'нх (С34) Категорија: Анкх (иероглиф) Анкх значи Симбол живота
У српском пантеону посоје соларна, водена и подземна божанства. Сава и Дунав су прастара божанства датирају много дуже но што предпостављамо .
У србском пантеону божанстава остало је још поменути оне који представљајуци кућа породична божанства такозвани: Божови,Борови,Светли преци,Родоначелни. У Лепенском виру на брду Коршо има камена глава, а и несамо ту већ и око дрвета званог запис и до данас се светкује, приносе дарови плодова разних житарица,хране се преци итд.
Када сам прочитала о Богу  Бес, нисам ни почела писати овај текст,али се нешто у вези речи уклапа и у наша породична божанства(објаснићу реч Бес и видћете што га због имена Бес доводим у везу са нашим породичним божанством). 
ТРАГОМ СРПСКИХ РЕЧИ ДО НЕПРИКОСНОВЕНЕ ИСТИНЕ .Овога пута је то реч која је означавала једног од најчешћих богова домаћинства. Заштитник против змија и страхова.Помоћник жена у рођења детета.Та реч је <  БЕС Бог:  < Брака, Љубави,играња.  Бес је приказан као патуљак. Он и његова супруга ТАУЕРТ   били су два од најчешћих домаћих богова, нису имали групу свештеника или храмова у којима су обожавани. Уместо тога, они су редовно обожавани на једноставним светилиштима, у кућама обичних Египћана. Тауерт је обично приказана као трудница нилског коња и богиња плодности и порођаја.
 Уколико реч којом се означавао Бог против СТРАХА-БЕС, прочитамо с десна у лево добијамо реч СЕБ.  Како наши стари кажу за изненадни дететов трзај, кад се оно од нечега уплаши  < " Дете ми се стално СЕБ-а-страхује,плаши се ,итд...а онда обично кажу и ово "Требало би одвести дете да му онај ко зна "пребаје" против страхова. Дакле, не само да се све  више открива истина у веровања наших старих савременика   ,а те ЛАГЕ- су ето доказ да су оне бесмртна Божија бића ,а самим тим нам као вечна информација указују на нова открића. Овим још једном доказујем за своју Духовну физику , да она од вајкада "постоји" и да стално доказује да су уствари МИТОВИ И ЛЕГЕНДЕ вечна истина и да је духовна информација - основ свега и да није све постало од материје ,већ да је тај редослед >ДУХОВНОСТ-ЕНЕРГИЈА-МАТЕРИЈА. духовност покреће енергију која ствара све што је материјално. У природи то чини Творчева Врховна Духовност, у човековом стварању то је Светим Духом покренута Духовност, која даље  пристиглу информацију освешћује тако што је најпре себи појасни ,а онда ту информацију као идеју покреће и ствара све оно што је човек  до сада створио. Ово објасних баш  у оквиру овога текста јер има везе са Богом рађања и кад сам већ наишла на овако далеки траг о старој религији ,која се односи на старо српско а и египатско веровање, одатле ћу и почети са појашњењем Женског Божанства Рађања. Наравно виђено и схваћено на мени својствен начин .     
         Поставља се питање истраживачима, да ли је ово далеки траг периоду када су наши стари писали и читали речи с десна у лево? Друго питање везано за народни језик у старом Египту, ако се зна да је постојао упоредо са Хиjероглифима и звало се ДЕМОДСКО писмо... зар и сада кад нечему прође мода ми не изговарамо баш ту реч ДЕМОДЕ... која има оригинално значење о нечему што је прошло... Сматрам да је у великој вези Демодско писмо са старим србским језиком ,а то значи да је наш народ и живео тамо,а ако додамо и то да ј први фараон АРСА био Србин,али и још два наредна,тј,прва три били су Срби ,онда је по нешто и јасније. Додала бих још да овим трагом јасно видим да није само реч Бес-Себ са јасним значењем у српском говору, већи и имена других божанстава имају ите како смисла  јер су се у ствари читали и с лева у десно и с десна у лево , на пример следећа божанства Бел-Леб,Вид-Див, Гор-Рог. Све наведене реци су са дубоким смислом у српском говору.
  А сада да видимо шта се дешава са нашим мајчицама -стваратељкама. Топло препоручујем текст са видеа са називом Душо моја ,пре него упловите у другу страну породичног стварања оног најбожанскије што излази из мушко-женског принципа.родитеља,а то је дете.

Кад сам ја у питању не чуде ме интуитивна вођења ка нечему што покрене моје стварање , све је чудно и све је могуће , и ништа није чудно и ништа није немогуће.Прочитах дивну вест о рађању ,али и нешто што је својствено трудницама да често плачу иначе,  у односу на било који други свој период живота ,наравно сем онда када се за то има разлог за плакање . Честитам Јелени а ево моје дефиниције о Сузи  . Чудно,а ја сам годину дана нон стоп из чиста мира лила сузе,једноставно тако је било ,све док нисам створила ову дефиницију и објаснила оно што се из универзума тражило од мене,а то је да СУЗОМ објасним ДУХОВНУ ФИЗИКУ и ево  објасних је дефиницијом o сузи "СУЗА ЈЕ ДУХОВНО ЕНЕРГЕНТСКИ МАТЕРИЈАЛНО ФИЗИЧКИ ВИДАН ПРОИЗВОД ЕМОЦИЈА".
Ово што започех је веома озбиљна тема за третирање,хм-духовна физика, деликатна и изнад свега битна за промишљање свих нас.
Хтедох само лајковати фб.страницу са називом "Моле се паметнији да више не попуштају,ситуација постаје не подношљива" ,а у овом чланку прочитах да Јелена стално плаче,ко жели видети чланак о Јелени,ево линка. http://www.kurir.rs/stars/trudna-jelena-kostov-ne-prestajem-da-placem-clanak-2450209?utm_source=mos&utm_medium=referral&utm_campaign=mos -
Хм, интересантно ,моје сузе произведоше дефиницију  о сузи. Јеленине сузе резултираће рађањем детета, за чије име ће бити везана моја управо створена дефиниција о рађању-производу  љубавног акта - о стварању ДЕТЕТА,о продужењу живота уопште .... и управо док читах о Јелени
у моменту  једноставно изађе из моје подсвести и осветлих дефиницију о рађању  уопште,што опет јесте духовна физика,те ћу је прво овде и написати: "ДЕТЕ ЈЕ ДУХОВНО ЕМОЦИОНАЛНА ЕНЕРГЕТСКИ  МАТЕРИЈАЛНО ФИЗИЧКИ ОТЕЛОТВОРЕНО ВИДАН ПРОИЗВОД -ЉУБАВИ". Уједно овим божанским актом љубави објашњено је и само БИВСТВО-БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ ПИТАЊЕ ЈЕ САД -TO BE OR NOT TO BE QUESHCHEND IS NOW...  ето мени инспирације , а управо сам размишљала да би било добро  појаснити настанак  женског божанства  ,а чињенице су ту негде у космосу и у интернетским текстовима и сликама,те на томе радих мало више и биће ово мој прави БИСЕР.
Дакле,Свети Дух дошапне у правом моменту потенцијалном " мушко-женском" родитељу о тренутку стварања и ни из чега се у - скротуму и семеницама, потенцијалног мушког родитеља ствара беланчевинаста ентелесија која попут"МИМИДОЈКИ у жаба".Та ентелесија бива стварана енергијом- љубавним актом, а онда се милионски"нападачи"живих покретних семенаца покрене у акцију освајања,крећући се кроз родницу ,и само једноме или двема семенкама успе да продру у утврђење мајчине утробе сједињујући се са ћелијом "женског родитеља" другом - мајчином ћелијом и тако сједињени крену стварати нови живот ,нову јединку ,чији је производ продужење врсте. Уједно се уочава да су семена ове врсте у старту покретљива ,а опстају само они духовни производи који се посредством духовне енергије сједине да би градили надаље јединствено.нову јединку,што и је само БИВСТВО . Овде ћу поменути и српске речи Гниј Ниј Гнај- с десна у лево читано то је ГНИЈ-ЈИНГ,НИЈ-ЈИН,ГНАЈ-ЈАНГ .
 http://www.rasen.rs/2016/07/otkrice-koje-ce-promeniti-svet-ruski-naucnici-najavili-novu-eru-u-istoriji-covecanstva/#.V99Mq4iLS9I  Поред Духовне физике прави  бум је и оно што су најновија открића из хемије која ће невероватно брзо уследити ,а о томе је са спорадичним текстовима  већ почело.Да, изградња је чисто Духовни појам ,јер започиње са третирањем космичке информације ,промишљањем идући ка отелотворењу замишљеног (ГНАЈ-расти,напредуј),а разградња је појам чисто материјалне природе и иде ка нестајању (ГНИЈ-гнјили,трули-нестаје) физички видне творевине до потпуне разградње материје (НИЈ-ништа,нема,није... а онда покренут духоном-духовном енергијом настаје  биохемијски процес и увек тако, па срећно нам било ! 

Ево и видеа о веродостојној оплодњи https://youtu.be/9aEU-4x6uuQ
Реалне слике развоја плода у материци https://youtu.be/OD1gW88Lm-Y
Свих 9 девет месеци бебиног развоја до рађања https://youtu.be/K7kaw40pPYwЛада је  српска али и свих произашлих Словена из древног народ Срба тј. Сораба богиња љубави и лепоте која се међу другим народима појављује као Иштар Фреја, Изис, Афродита и многе друге. Повезана је са планетарном моћи

СУМЕРСКА БОГИЊА ПЛОДНОСТИ ИНАННА- АННА Крила орлице, као и ножне прсте у облику птичијих ногу.Наниже слика Орлица Мајка СВА или МАЈКА СЛАВА-Српски симбол вечите славе и плодности у свеколиком смислу.


Богиња Иштар представља се у химнама и митовима као богиња љубави и сексуалности. Баш из тог разлога богиња Иштар је веома блиска богињи Инани која се у циклусу митова повезује са богом Тамузом.Фреја нордијска богињи плодности и љубави.
 Тетија је грчка стваратељка света , а на слици је богиња љубави Афродита ,а са истим значењем је римска богиња Венера.


Богиња Изида лево са српским обележјем и  десно Изида доји  Хоруса . 


Објашњење Живе енергије, женине виталне вечите божанске снаге  сеже управо до египатске митологије објашњењем како је Изида оживела Озириса којег је убио Сет.(Можда ћу наићи и на старије објашнјенје ,онда ћу ово допунити,за сада је овако). Наиме, Сет је створио ковчег по мери Озириса, а меру је узео док је он спавао, рекавши при том свима да ће поклонити сандук ономе коме буде апсолутно тачан. Наравно то је био Озирис, а док је испробавао саркофаг Сет га је затворио. Однео га је до реке и пустио низ воду. Изида је кренула да га тражи и кадага је чак у друго краљевство пронашла,извукла је саркофаг али је Озирис већ био мртав. С реке,али оакрила га је у шипражју испред реке,али ју је Сет пратио и док се она вратила он га је посекао у 14 делова и разбацао по мочвари.Изида је  пронашла све делове сем нјеговог полног органа ,којег је ипак довитљиво створила. Оживела је Озириса ,затруднела, он  се онда упокојио,а она је родила Хоруса. До данашнјих дана тамнопуте богородице уствари представљају Изиду,али и Богињу Кали о којој имам такву истиниту Лагу да се граничи са научном фантастиком ,а ипак је више но истинита у коју се свако од вас може уверити посетом цркве у Летници.
На слици Изис и Хорус Марија и Исус. Марија је последња у овом низу  . божанстава ,траје и данас, ево већ две хиљаде година, којој се молитвама обраћа сав женски,али и мушки род. Ето,рекла бих да је у изградњи и разградњи - и поновној изградњи-вечити- живот. ДУХОВНА ФИЗИКА И ДУХОВНА ХЕМИЈА И АЛХЕМИЈА < Да  ,  ово сасвим сигурно чини предстојеће ЗЛАТНО ДОБА НАУКЕ КАО НОВЕ ЕРЕ ЧОВЕЧАНСТВА.  То Ће бити Теслина Интуитивна физика - наша а моја   Духовна физика и најновија открића из  Духовне хемије, остаје само да се на најновијим научним основама а чистом спознајом дизајнира једна по једна наведена наука ,наравно са свим својим потребним научним дисциплинама. 
На самом крају,констатација аутора створеним дефиницијама у вези исписаног 
- ИНФОРМАЦИЈА+БЕСКОНАЧНОСТ=СВЕТ
- ДУХОВНОСТ+ЕНЕРГИЈА=МАТЕРИЈА
- СТВАРАЛАЧКИ ПУТ < ДУХОВНО -ЕНЕРГЕТСКО -АЛХЕМИЈСКИМ-ЉУБАВНИМ ДЕЛОВАЊЕМ=СТВАРАЊЕ - РАЂАЊЕ
- СВЕТИ ДУХ+СТВАРАОЦИ+ДУХОВНА ИНФОРМАЦИЈА+АЛХЕМИЈА+ ЉУБАВНИ АКТ=ПЛОД-ДЕТЕ ... 
-СВЕТИ ДУХ+ЛАГА-КОСМИЧКО ДУХОВНА ИНФОРМАЦИЈА+ЧОВЕК-СТВАРАЛАЦ= ДЕЛО  !  
мр Бисерка Вучетић из квантне земље чудеса <бивствомарија>  лета Господњег 7524 - 2016. од   19.септембара до 14.12.2016.г. у 1хи24.минуте.11 коментара
Коментари
Александар Матовић Слава Роду .
Бисерка само напред са твојим истраживањима не стај изнедри ћеш Истину
Mirjana Dörfler Wow, fantasticno, evo opet uhvatih vremena da naucim od tebe biseru biserni 😘😘😘
Dragana Tajdic Pozdrav i svako dobro u daljem istrazivanju
Biserka Vucetic Čudni su putevi Gospodnji , sledim ih i po nešto divno otkrijem,te vam na ovaj način napišem. Hvala svima drago mi je što vam se dopada. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/.../13006559...

Нема коментара:

Постави коментар