четвртак, 8. децембар 2016.

ТРЕЋИ МИЛЕНИЈУМ ДОБА ТРЕЋЕГ ЗАВЕТА < СВЕТИ ДУХ -ЗЛАТНА ИНФОРМАЦИЈА




НАУКА И ДУХОВНОСТ
Онога дана када наука почне проучавати духовне (нефизикалне)појаве ,у десет година напредоваће више него у ранијим вековима своје историје... Никола Тесла


    Еее, дође ред  да опет имам "вак"- (време или кад )да и ја мало везем по питању озбиљних тема и токова.  Данас ми отпоче девети дан сувог гладовања-поста и без хране и без воде -идем и даље до Божића, само је питање дана када ћу почети са узимањем воде. Пишем вам ово са пуном присебношћу у складу са собом и реалношћу и као да су ми се отворила  спознајна  врата .Оно што је евидентно, је то, да су ми се канали за писање о древним истинама отворили, како за сигнал за даљом претрагом до дивног исходишта .Син ми речемајка сад си Бретаријанка. Била сам више но изненађена да у моменту трагања за Таром стекох тај назив те погледах ко су Бретаријанци. Хм, само ретки могу живети од ваздуха... то ме асоцирало на много што шта ,између осталог најпре на Тројство и Светог Духа, те ево мало да појасним моје виђење трећег миленијума ,трећег Завета-Светог Духа пријем космичких информација,како за пријем и тако за прераду истих, наравно, оним што је у мојој досадашњој спознаји. 

       
Радимо вредно ко пчелице ,јер смо потомци Рода Белих Пчела . Хармонизацијом и синтезом управо ступисмо у период СИНХРОНИЦИТЕТА и спознаје из Светог ТРОЈСТВА животворног Светог Духа , као нај моћније- живе - Духовне физике, што из хармонизације обелодањује синхроност у повоју , са већ најављеним из ситнезе створеним као Синхрони реактор или- моћ живе силе Светога Духа у садејству са људима. Објашњење за ово настаде у виртуелној средини ,а коју је Никола Тесла најавио да ће бити створен термин Животна Средина. Сада ми је јасно што сам као педагог узела рад за магистратуру из домена Заштите животне средине, са називом < Примена радионице за активно учење у области заштите животне средине>, том приликом сам имала необично виђење Николе Тесле са справицом у руци како ствара заштитни штит горе на небу. Хм, то је било веома необично, али сам га ја назвала Теслин свемирси екраном с разлогом да се све образовне радионице виде горе на небу ,а које су нам одржавали разни стручњаци и дадох овом блогу баш то име. Интернет је Теслина претеча.У оквиру  интернетске виртуелне средини радим веома пуно и то са унутарњим задовољством, које се другачије не може описати ,сем што ето, делиће те радости оваквим објавама делим са вама фб пријатељи и као и са вама  са гугла, те на тај начин уочавате моје даље истраживање и спознаје из поља духовности. На овом пољу вредне новине доноси нам 2017г. Срећно нам било !
       

  Крај ове године је време за  Мој Духовни СИНХРОНИ РЕАКТОР . Духовни  Синхрони Реактор галактичких размера је у повоју  израде . Стрпљиво чекам да га са свима вама уобличим и да доживимо његов исход .  Он наравно иде упоредо са технолошким достигнућима. Овога пута се истим лествицама пењу ка једној јединој истини,а то је да све што постоји, како на небу, тако  на земљи , постоји горе посредством Светога Духа и Творца нашега, а на земљи посредством Светога духа и човека творца свих новина духовних и технолошких достигнућа.

  > Икона из Перуђе. 
Овако је Свето Тројство објашњено у википедији 
 Тројство "Бог Син и Свети Дух 
Бог ствара свет речју - логосом својим и одржава га њиме. Тим Логосом ће Бог (Отац) и узхтеднути да спаси свет. Хришћанство учи да Отац светим Духом шаље Сина који се рађа од девојке Марије, узима људску природу и постаје истински човек. Исус Христос је божја Реч - Логос, којим је све створено.
Исус Христос није само добри учитељ и исцелитељ болесних, већ је он, према хришћанском схватању, наново успоставио целу творевину и вратио је у послушност Оцу. Смрт је последњи непријатељ којег је Христос победио својим васкрсењем. Њега као Сина Бог Отац је подигао Духом Светим из мртвих.
Бог Дух Свети 
Хришћанство спомиње светог Духа као последњу личност Тројице која се непрестано открива, увек дајући и откривајући и Оца и Сина. Улога Духа је да одржава и чини све дејственим. Та дејственост пре свега значи давање вечнога постојања свему ономе што истински постоји. Духом се Христос оваплотио, духом Отац одржава створења и целу твар у животу. Време и улога Духа је увек и без престанка, јер без њега нико не може бити у заједници Оцем и Сином."
https://sh.wikipedia.org/wiki/Trojstvo    

Гледајући у свемир знам да у  сваком том видном пољу  има оно нешто свих нас,  ваше, моје ... најситније од чега је цели космос, а то је бездимензионалност, то је информација, то је духовност, - ДУХОН као најмање могуће, из Божије баште, а ја сам део тог духона, из Божије духовности, као, ви ,као сви ми, сви смо део тога најмањега- нечега. Уосталом у Санкхијама је то објашњено 33.000. година пре нас и из златног пресека најобичнијом формулом су извукли Пи ... Никола Тесла је то добро знао ...  једино није стигао иза дугиних  боја, "или јесте,а да је то у јавности тајна". , Сетих се да сам прочитала како је рекао "Кад бих могао досегнути иза дугиних боја",Н.Т. . Дакле сматрао је да је тамо кључ свега што постоји. Ту смо дакле, а гнушао се БИСЕРА хм, хм акоја ту тајна лежи ? ! У целој причи битно је и ово Тесла је имао ТЕСЛИОН, ја Духон и тиме ћу појашњавати оно што сматрам да могу,те то и чиним. С обзиром на то. да смо у велико на путу кроз  трећи миленијум  а који је синтеза прва два и чини оригиналну новину са постављањем духовности на пијадестал. Дакле, трећи миленијум је ,миленијум духовности. Појашњење трећег лица из Светог Тројства, уједно и етапа у којој смо, означен је као Трећи Завет који произилази  синтезом претходна два завета Старог и Новог, те нам се и свима указује као дивна истина. Ми који то осећамо видимо и тако делујемо, део смо високе  фреквенце < Пи  плејадијанци Светога Духа из Светога Тројства а које датира с почетка постања, што је много, много миленијума пре Нове ере. из Божије духовности, као, ви ,као сви ми, сви смо део тога најмањега- нечега. Уосталом у Санкхијама је то објашњено 33.000. година пре нас и из златног пресека најобичнијом формулом су извукли Пи ... Никола Тесла је то добро знао ... 
.
          На свој начин објашњавам духовну физику схватајући неке основне полазне ставке када је реч о материји,за  коју званична наука тврди да је основ свега.Да кажем у реду, али како кад није тако, основни вид материје је супстанца која се налази у физичком пољу, па су самим тим супстанца и физичко поље два основна вида материје. Наравно да сви схватамо да је основно својство материје -КРЕТАЊЕ. Материја је вечна,неуништива, у реду, али,застанимо мало и појаснимо ово " материја се не може створити ни из чега", е ту долази оно што ја проучавам и желим указати на следеће: на пример,то објашњење сам започела ИНФОРМАЦИЈОМ.

ИНФОРМАЦИЈА+БЕСКОНАЧНОСТ=СВЕТ        

Информацију узех  као активни проток кроз етар до пријемника-човека ,са прерадом исте или само њеним даљим прослеђивањем . Послушах свој унутарњи глас  да је духовну физику потребно објаснити дефиницијом сузе. Када се добро сагледа та дефиниција која гласи < Суза је духовно енергетски материјално физички видан производ емоција> потребно је замислити се над овим, што написано читате.Тренутно размишљам искључиво о овоме што пишем, озбиљна сам и од једном неко ме у раду прекида , поглед замагли и суза крену. Дакле, није је било, али се створила, шта ју је покренуло, те се суза створила и клизи из ока низ образ . Па шта је друго него она свезнајућа нит у нама  СВА нит од које све почиње - Емоције које покрећу све и свја. Дакле жива сила. Затим  емоције покрећу енергију, енергија се покренута емоцијама  креће кроз простор . У овом случају кроз сузни канал, излази из канала ,изгвири из ока и постане отелотворена кап сузе, материјализована и физички видна. Исто то, ево у три речи ДУХОВНОСТ+ЕНЕРГИЈА=МАТЕРИЈА !
 Да ли је овде потребно описивати даље, ево примера из природе. Све се одиграва у етру, можемо рећи да је етар вид "ентелесије" и основне почетне природне материје,када је реч о мајци природи,компресијом етра ствара се вода,а то се дешава електромагнетним таласима у слободном безваздушном простору  .Под дејством сунчеве топлоте вода испарава подиже се у вис, формирају се облаци ,пуне се и кад за то дође време празне се у виду кишних капи.  Дакле, од испаравања воде- преко агрегатног стања до поновне воде  с обзиром на то, да се облаци стално крећу и кад су у зони хладног ваздуха капи воде се претварају у снежне пахуље, а на тлу и у облику леда. а и лед у огромне леднике... дакле постају оматеријализоване капи воде физички видне.
     

Принцип је исти у стварању  кише у облацима, оба примера су јасна као дан. То је дакле, у природи етарска физика коју је Тесла пропагирао, а са којом се срећемо свуда око нас у етру који је по мени добар основ свега што постоји и све је ту негде, како имамо обичај рећи, поготово када је реч о неиспољеним  суздржаним емоцијама " лебди у етру". С тим што ја по нешто из тога и покушавам објаснити, те се надам да то јасно чиним у делу када је реч о материји и људског организма, те наступам са својом тврдњом да је то духовна физика. Са циљем поткрепљења своје теорије о духовној физици третирах и прорадих још дивнији пример ,могло би се рећи да је реч о најсавршенијем стваралаштву те ето и то са задовољством прорадих . Ево и тог примера , реч је о духонима подстакнутом енергијом на активност и стварање ,као и врхунац истог стваралаштва- стварање и рађање детета.


  СТВАРАЛАЧКИ ПУТ < ДУХОВНО -ЕНЕРГЕТСКО -АЛХЕМИЈСКИМ-ЉУБАВНИМ ДЕЛОВАЊЕМ=СТВАРАЊЕ - РАЂАЊЕ
 Емоције, испаравање,исијавање, зрачење ( наш израз Сва или сав зрачи-од милине,љубави,материнста,очинства итд..
Када је реч о мушко-женском принципу погледајте ове речи,оне никако не могу бити у стварању , а ту се  случајност.
У природи: наелектрисање,електрицитет,гром-прасак- Има сличности са пражњењем природних појава као што је пражњење,муња-гром.О томе сам имала значајно сновиђење са прорачуном времена тог дешавања простирања и враћања на почетну тачку, битно је за физику и математику. Уз све ово надоградила  се и мисао о Пи 3,14... као могућност да је у Библији оно значило број три...али новија итраживања третирају овај проблем детаљније и воде ка броју четири чиме се заокружује круг чиме се у тај део уграђује и вечита обновљива снага која се дешава кроз организам жене. Тај женски принцип и њена моћ добро је описана у египатској митологији Кад Инанна оживљава Озириса, затрудни ,роди Хора ...тако да до данас стоји молитва Светој мајци не само у православљу... 
Да видимо о алхемијским реакцијама у човечјем организму
-алхемија-озаривање,љубавно варничење-набој,спој-прасак-пражњење- нова јединка.
Дакле, духони алхемијом кроз ентелесију стварају и спајају нови дух и ентелесију у нову материју.


  СВЕТИ ДУХ+СТВАРАОЦИ+ЉУБАВ-АЛХЕМИЈА=ПЛОД-ДЕТЕ ..   
Алхемија чији је творац Хермес Трисгемистус се као наука која у себи сублимише духовно и физичко ослања на Тројство.
Тројство се огледа у свим сферама истраживања. Може се односити на Тројство као божански однос< Дух Енергија - Отац, Мајка и дете Бог,
на склоп матерјалног света - минерали, биљке и животиње,
на склоп самог човека као огледала космоса - његов физички, ментални и духовни ниво.
Као што је до сада показано источњачке алхемичарске школе, грубо речено Индијска И КИНЕСКА, стављале су акценат на мушку снагу као покретачку или ону која даје импулс,
и женску као одржавајућу, реактивну силу неопходну да би било који подухват успео.
Видећет драги моји читаоци и ствараоци,  како је  у оквиру видеа  дочарано у неколико минуте свих  десет лунарних месеци настајања и уобличавања детета до рођења. Линк чланка ( Видео) ЖИВОТ ЈЕ ТАКО ПОСЕБАН: 9. месеци трудноће стане у видео од 4 минута! Тако ЧУДЕСНО !
    Сви знамо да се генерално мушки принцип стварања огледа типа  муњевите брзине,загревања љубавим чином и праском( но ите како је то посебно интересантна природна појава за проучавање и објашњење феномена свакако најсавршеније производње семена за -"тло, мајку" те је ите како вредна дубоког проматрања) , поред те муњевите брзине осемењавања унутар мајчине роднице  све остало од момента зачећа у делу неговања преузима женски принцип (intra uteri) до рођења а затим најчешће својом природном "фабриком"за производњу млека , ради дојења бар девет месеци и трећих девет је док учврсти ход, проговори и постане  самостално људско биће .

Life in the womb (9 months in 4 minutes) HD - Presented to You from PSNX иначе 
 http://www.kurir.rs/zabava/zena/video-zivot-je-tako-poseban-9-meseci-trudnoce-stane-u-video-od-4-minuta-tako-cudesno-clanak-2549071?utm_source=widget&utm_medium=banner&utm_campaign=Stil

УКРАТКО О СВЕТОМ ТРОЈСТВУ
Недавно на једно моје о несталој цивилизацији  Му . Весна  ми је између осталог прокоментарисала Прародитељицу,што сам онда и надоградила својим виђењем схватањем тог феномена , не могу да не поменем да прародитељицу сматрам Матер Сва или Орлицу Мајку Славу.

     Зна се да је до данашњих дана задржао мит  орлици на нашем српском знамењу- застави идр...која има и мушки принцип Светлосно божанство Саваот
  Весна Мијаиловић   "Свето тројство винчанске културе...Богиња(женски принцип)је та која креира -рађа,од ње настаје раја и њој се у рај враћа ...РА-ДЈА,РА-ЈА,ЈАВА-ДЈАВА...појавни свет је јава,реч која се чита и као дјава,а којој је злоупотребом дат други смисао и претворена у реч ђаво)..."


Да ,хвала Весна !                                                                



   Ево додајем и овако представљену прародитељицу  а пронађену у: Винчи,Лепенском Виру и Старчеву.
У ПОЧЕТКУ БЕШЕ РЕЧ,И РЕЧ БЕШЕ У БОГА,И БОГ БЕШЕ РЕЧ. СВЕ ЈЕ КРОЗ ЊУ ПОСТАЛО. У ЊОЈ БЕШЕ ЖИВОТ,И ЖИВОТ БЕШЕ ВИДЕЛО ЉУДИМА.И РЕЧ ПОСТАДЕ ТЕЛО,И УСЕЛИ СЕ У НАС,ПУНО ИСТИНЕ И БЛАГОДЕТИ, 
 А што се тиче  наших речи веома  су богате за третирање тумачење и играти се са њима ,ево то и чиним, а све у духу овога што иначе пишем. Занимљиво и поћи ћу од мог виђењ корена речи ЈАР- РАЈ , ето с десна на лево и обрнуто дају и РАЈ и ЈАР-(пакао), али је интересантна и реч РАЈА , она у себи садржи Бога -РА ,као и реч ЈА. Истовремено и сав  настали свет-рају, То јест реч РАЈА садржи назив за тројство...

   Отац Син и Свјати Дух, а у овом случају СВЈАТ-свет, реч свјати се може појаснити и као СВЈАТИ-МНОЖИ, зато се и каже д се обожи и умножи .

 ОТАЦ СИН И СВЈАТИ ДУХ- то свјати  "оно да ДА СВЈАТИ СЕ ИМЈА ТВОЈЕГО" по мени значи и мушки и женски принцип . под један Да свјати се имја твоего- да се свети-слави,светкује име твоје-поштује-(мушки принцип), ајд да и ово не изоставим Р-А-ЈА Ррр по Санскриту означава кретање А ЈА, дргачијеречено особа се пита у том Ррр-кретанју А ЈА,односно где сам ја у том кретанју. Е, на топистање свако сам од нас има одговор у Божје-човечанском поретку дешавања итокова свих дешавања ,а којеби најбоље свако за себе требало да зна.
   За женски принцип -да свјати се имја твоего- да се свети-обожава-умножава-божује-орођује и тиме траје име твоје. На крају само једна реч све говори а то је реч СВЈАТИ-СВ- ЈА- ТИ- Дакле. мушко женски принцип за рађање и да с свет умножавапотребни су двоје , те су самим чином рађања они ти који освећују-умножавају свет -или СВЈАТЕ СВЕТ- те су и СВ-СВЕТИ- ЈА и СВ -СВЕТИ ТИ- стварамо свет ми- СВ ДУХ+ЈА+ТИ = СВЕТ
Алхемија се као наука која у себи сублимише духовно и физичко ослања на        Тројство.обожује-умножује освешћује и освећује-другим речима рађа. Дакле реч свјати ује-онарођивање-умножавање.

Тројство је просто умрежено и огледа у свим сферама истраживања. Може се односити на Тројство као божански однос Светог Духа са  живом Божијом силом  и - Отац, Мајка и дете Бог,

гледано на склоп матерјалног света - минерали, биљке и животиње,
гледано на склоп самог човека као огледала космоса - његов физички, ментални и духовни ниво итд. .
Као што је до сада показано источњачке алхемијске школе, грубо речено у Индији и Кини, стављан је акценат на мушку снагу као покретачку или ону која даје импулс и женску као одржавајућу, реактивну силу неопходну да би било који подухват успео.
Хермес Трисгемистус се сматра оцем западњачких школа алхемије, или ко је "мајка"? Ко стоји иза сваког подухвата и ко штити алхемичаре? Ко је та женска Покретачка снага која подучава и одржава процесе?
Одговор ћемо наћи у пра божанствима у српском и опште словенском Роду тоје ЛАДА,  Надаље се у Тројству помиње Иштар персијска богиња, сумерска Инана ,египатска Изида,па све до Богородице Марије, представљанесу измеђуосталог и како доје бебу. то је та женска покретачка снага самостварања у себи и дање неговање од себе преко дојке итд...



СВЕТИ ДУХ+ИНФОРМАЦИЈА+СТВАРАОЦИ=ДЕЛО 
Чувари пчелињег потомства -чувари прстенова,чувајмо традицију стваралаштва! 
 Крај ове године је време за
 Мој ДУХОВНИ СИНХРОНИ РЕАКТОР , реактор је галактичких размера  у повоју  израде са својством  најобухватнијих размера у досадашњем постојању човечанства уопште од постања до сада-тако ми је казато . Стрпљиво чекам да га са свима вама уобличим и доживим његов исход .
 И у  сваком том  духовном зрну има оно моје ... најситније од чега је цели космос, а то је бездимензионалност, то је информација, то је духовност, - ДУХОН као најмање могуће, из Божије баште, а ја сам дио тог духона, из Божије духовности, као, ви као сви ми, сви смо део тога најмањега- нечега, уосталом у Санкхијама је то објашњено 33000. година пре нас и из златног пресека најобичнијом формулом су извукли Пи ... и не вуците ме више за језик, Никола Тесла је то добро знао ...  једино није стигао иза дугиних  боја, "или јесте,а да је то у јавности тајна" , сетих се да сам прочитала како је рекао "Кад бих могао досегнути изадугиних боја",Х.Т. . Дакле сматрао је да је тамо кључ свега што постоји. Ту смо дакле, а гнушао се БИСЕРА. У целој причи  је имао ТЕСЛИОН, ја  Духон и тиме ћу појашњавати оно што сматрам да могу, с обзиром на то да смо у велико на путу кроз  трећи миленијум  а који је синтеза прва два и чини оригиналну новину са постаљањем духовности на пијадестал.  Појашњење трећег лица из Светог Тројства уједно и етапа у којој смо означена је као Трећи Завет који произилази  синтезом претходна два завета Старог и Новог те нам се и свима указује као дивна истина. Ми који то осећамо ,видимо и тако делујемо део  смо високе  фреквенце < Пи  плејадијанци Светога Духа.Нека нам јеса срећом свима .
 На крају да само кажем да ме је текст песме Саздаде се црни облак страшно дотакао и као да ме је вратио у дане детињства које сам тамо проводила у поморављу Косова. Те ево посвећујем овај рад томе што је у нама тако живо а ипак дигнутим главама настојимо живети и праштати сва историјска нрдела која се над нашим Родом надвијала.








Ова ми се песма није померала из подсвести док не урадих овај текст ,а ви видите што.
Milan Vasić Sazdade se crni oblak https://www.youtube.com/watch?v=OfFRALj2ShA










Ево двојице за уживање док гледате чија професија, као и моја није да се овиме бавимо, али је то онај зов предака у нама .У овој емисији ко смо то ми Срби - добро су објаснили .Емисија је фантастична. Истина се лагано али сигурно открива.
https://youtu.be/7TG6i-7Zgis















Мр. Бисерка Вучетић < бивствомариа > Духовна  Физика
08.12.2016.године у 21х и 05.минуте. 

Нема коментара:

Постави коментар