петак, 31. март 2017.

ПРОЖИМАЊЕ ДУХОВНОГ ТАЛАСА ЕТРОМ И ЕНЕРГЕТСКО СИНХРОНО УОБЛИЧАВАЊЕ МАТЕРИЈЕ




Овде је најпре дат е коментар на мој текст од 28 марта 2017.наслов  је ОД ЗЛАТНЕ КОСМИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О БОЖИЈОЈ И ТЕСЛИНОЈ -ДО ДУХОВНЕ ЕНЕРГИЈЕ ТРОЈСТВА У СИНХРОНИЦИТЕТУ линк http://teslinsvemirskiekran.blogspot.rs/2017/03/blog-post.html?spref=fb
а написао га је :

   Александар Матовић Све је у Етру ,
Тесла је побио многа измишљена учења ,како и само хришћанство на жалост већина га није схватила .
Ведизам је наука, наша стара вера је учење са природом јер смо део те исте ,дух у себи можеш уздићи уколико радиш на себи тада ти се отварају сва чула изоштрити их је могуће само доследношћу и бити постојан, чиста логика здравог разума ,ума уздиже већи ниво свести .
Наш стари календар је доказ постојања са наше старе учене вере ,мало њих је примило наслеђе учења на прави начин јер је нит прекинута са намером ,зло не мирује зато је дошло до овога стадијума данашњице ге смо на самом амбису суноврата својих заблуда .
Само напомена: све писано што је попут библије ,јеванђеља и слично ,је погрешно и не осврћите се то су људи стварали идеологију новог светског поретка .
Право учење је остало за одабране мали број њих поседује то знање .
Тесла је многе тајне однео са собом јер није смео да пренесе знање зарад људске похлепе и ниске свести . 
Слава Роду .

  У овом одговору Александру прво ћу  поставити текст који сам управо нашла док сам уобличавала ово. Текст носи оригинлан назив
"Зашто је забрањено Теслино дело и ко је заправо Ајнштајн" односи сена 1903 годину кад се донела одлука да се укине термин"Етар "и забране Теслини радови ,а                                                                                                                                               наступило је и повлачење Теслиних радова из библиотека и његовог имена из штампе. У тексту даље пише да су трагали за физичарем који би дао теорију о релативитету и пронашли су  Ајнштајна путем његове мајке која је имала велики уплив у његов рад, а ко је то све урадио даље прочитајте у оквиру текста из овог линка <  http://www.bebamur.com/blog/zasto-je-zabranjeno-teslino-otkrice-i-ko-je-zaista-ajnstajn
У новије време  наговештавају да наступа нова ера у историји човечанства јер ће се новим открићима променити свет  http://www.rasen.rs/2016/07/otkrice-koje-ce-promeniti-svet-ruski-naucnici-najavili-novu-eru-u-istoriji-covecanstva/#.V99Mq4iLS9I
Дакле ,поред Духовне физике коју уобличавам прави  бум је и оно што су најновија открића из хемије која ће невероватно брзо уследити ,а о томе је са објављивањем спорадичних текстовима  већ почело.
Да, ја кажем да је изградња  чисто Духовни појам ,јер започиње са третирањем космичке информације ,промишљањем идући ка отелотворењу замишљеног (ГНАЈ-расти,напредуј),а разградња је појам чисто материјалне природе и иде ка нестајању (ГНИЈ-гњили,трули-нестаје) физички видне творевине до потпуне разградње материје (НИЈ-ништа,нема,није... а онда покренут духоном-духовном енергијом настаје  биохемијски процес и увек тако, па срећно нам било
 Дело Николе Тесле не проучавамо и надограђујемо зато што смо заједно,већ смо заједно зато што проучавамо и надограђујемо његова научна достигнућа.Те следи и ово да је логично да не стварамо синхроницитет зато што смо заједно, већ смо заједно зато што стварамо синхроницитет.Теслине Активности Раовске Агапе - од скраћенице ТАРА из оквира мог пројекта ЕТАР-ДС -скраћенице од  Енергетска Трансмисија Активне Реакције' Духовним  Синхроницитетом,а то ствара Реактор Духовног Синхроницитета.
 Ово наниже исписано је основ онога што ме радује што  сам  СРБ који дефинитивно у континуитету претходних СРБА  духовно утичем на промену света. Уосталом то су увек и чинили појединци,и ако и мрва од мог постигнућа буде усвојена то ће бити успех још једног Срба у мноштву који су до сада утицали на промене кроз историју човечанства.
 То је већ сада евидентно ,други могу даље писати,али ја сам то већ обелоданила пре других и постигла то златном информацијом  пре пар године када доживљавах страшне критике а   оно се догоди да се  променише токови збивања,што ми је наравно драго.То ми је уједно подстрек за још посвећенији рад у области у чијем домену желим да настану промене,а то је пре свега на духован начин вратити Физику на прави пут,са којег је скренута почетком 20-тог века,тачније 1903.г. Многи други и ја , који се бавимо истраживачким радом < дело Николе Тесле не проучавамо и надограђујемо зато што смо заједно,већ смо заједно зато што проучавамо и надограђујемо дело Николе Тесле . Логично  је  да не стварамо синхроницитет зато што смо заједно,већ смо заједно зато што стварамо синхроницитет . Исти стварамо по принципу ширења  информацијa мудром Тарином  божанском енергијом , Теслијанским Активностима Раовске Агапе - од скраћенице ТАРА из оквира мог пројекта ЕТАР-ДС -скраћенице од  Енергетска Трансмисија Акције- Реакције -Духовним Синхроницитетом .
  СРБ-БРС ,погледајте с  лева у десно и с десна у лево
Синхроним духовним реактором (СРД) духовни реактор синхроницитета!
СРБ<СИНХРОНИ РЕАКТОР БЕСКОНАЧНОСТИ
БРС < БИСЕРКИН РЕАКТОР СИНХРОНИЦИТЕТА једнако је СРБ-БРС
 ДУХОВНИ РЕАКТОР СИНХРОНИЦИТЕТА назван ЕТАР-ДС и или  SPIRITUAL  PERPETUM MOBILE – чисто  знање – mistica pura < НАСТАО ИЗ УНИВЕРЗАЛНОГ ЕНЕРГЕТСКОГ ЈЕЗГРА и АРХЕТИПА РОДА БОЖАНСКОМ СМЕРНИЦОМ  у виду КОСМИЧКЕ ДУХОВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ –ДУХОНА РУКОВОЂЕНЕ ТРОСТРУКОМ-ТРИЈАМ ЕНЕРГИЈОМ:БОЖАНСКОМ-ЕТАРСКОМ и ЧОВЕЧЈОМ .    до наведеног резултата.
ЕТАР-РАТЕ,да баш етар- рате....све информације у вези Духовног реактора синхроницитета добијала сам као  кашичицом и/или на рате ,једну по једну,коју је требало придруживати осталим информацијама,а већ наведеном такође створеном Мозаик методом и у обличих у ову целину.
Слева у десно ЕТАР и с десна улево РАТЕ
ЕТАР- РАТЕ < ЕНТЕЛЕСИЈУ ТРАНСМИТУЈЕ  АТМОСФЕРОМ  РЕАКТОР РЕПРОДУКУЈУЋИ АКТИВИРАНЕ  ТАЛАСЕ  ЕНЕРГИЈОМ. Може и овако да се каже ЕНТЕЛЕСИЈУ ТРАНСМИТУЈЕ –АКТИВИРА  РЕАКТОР РЕПРОДУКУЈУЋИ  АНАЛОГНЕ ТАЛАСЕ  ЕНЕРГИЈОМ  –На овај начин сам пионирски покренула и активирала ДУХОВНИ СИНХРОНИ РЕАКТОР, односно, боље речено, само појашњено оно што иначе од увек постоји,али је чекало баш мене да то појасним.На наведени начин делује целокупна покретачка стваралачка воља и снага дајући човеку феноменалне могућности за деловање и осмишљавање иновација како духовних –тако и технолошких.
 
ЕТАР-РАТЕ - ЕТАР-ЕНЕРГЕТСКА ТРАНСМИСИЈА  АНАЛОГНИМ РЕАКТОРОМ -РАТЕ-РЕАКЦИЈА  АКТИВИРАНОСТИ ТАЛАСИМА ЕНЕРГИЈЕ
ТЕСЛИЈАНСКИМ АКТИВНОСТИМА РАОВСКОМ АГАПЕ
ИНФОРМАЦИЈА-  ( ИДЕЈА НООСФЕРОМ ФАМОЗНО ОСМИШЉЕНИМ (ОЗОНСКИМ) РЕАКТОРОМ МАКСИМАЛНЕ  АКТИВИРАНОСТИ  ЦЕЛОКУПНИМ ИНОВАТИВНИМ ЈЕДИНСТВЕНИМ АКТИВНОСТИМА)

ЗЛАТНА ТАРА СРБСКА БОГИЊА СУНЦА (духовно квантно-биерно откриће)
ДУХОВНА ФИЗИКА ЈЕ БОЖИЈА ТАРА РАЗЛИКА И СПОНА ИЗМЕЂУ РЕЛИГИЈЕ –бруто и НАУКЕ-нето а разлика је -ТАРА у наведеном она је је ДУХОВНА ФИЗИКА.
 ЕТО ТО ЈЕ МОЈЕ НАУЧНО ОТКРИЋЕ ЗА ПЛАНЕТАРНО ЧОЈСТВО –тајну у себи крило је ово ТРОЈСТВО РЕЛИГИЈА-НАУКА И ДУХОВНОСТ
У првом случају разне религије су доминирале у претходним миленијумима као БРУТО, затим је НАУКА почела решавати оно што је могла ,очигледно под руковођењем материализма и било је то БРУТУ-РЕЛИГИЈИ и свему дотадашњем  додата НЕТО-то јест достигнућа НАУКЕ, али је у трећем миленијуму узета у обзир и разлика између тог БРУТА И НЕТА то јест ТАРА а она је ДУХОВНОСТ-СВЕТИ ДУХ чија  ЕРА тече управо сада, те је јасно да је та“математичка тара схваћена као ДУХОВНА ТАРА то јест ДУХОВНА ФИЗИКА која је одувек и постојала само је некоме требало бити до-шапнуто како то разјаснити. Свако научно промишљање би требало бити једноставно и лако објашњиво,те ето простим примерима наизглед необјашњиво а оно је одувек и постојало и простом  математиком дадох свето духовно чисто и кристално јасно објашњење. 
     Мирно почивај Никола Тесла , овај те БИСЕР неће изневерити успела сам дати објашњење -хвала на очигледним речитим смерницама СЛАВА РОДУ !
http://dl.glitter-graphics.com/pub/1253/1253919js84mk30za.gif -- go to www.glitter-graphics.com






Мр.Бисерка Вучетић,из Квантне земље чудеса >бивствомарија>,лета Господњег 31 марта 2017. г.

Нема коментара:

Постави коментар