петак, 2. септембар 2016.

ТЕСЛА ИНТУИТИВНИМ ВЕЛОМ ПРОМЕНИО ХЕРЦАЖУ- Hz- МУЗИЦИ - ДЕЛОМ




            Инспирацију за писање овога текста добих након мог последњег постављеног текста ,а који ми је са  фејзбук профила нестао. О томе ми је написала пријатељица 
Љубица Живковић коментар , Драга моја Бисерка, коначно ћеш успети, наравно ако неко опет не учини грех и уништи твој труд а и наше коментаре, ... Надам се да ћеш имати стрпљење и да наставиш твој истраживачки рад у правцу квантне физике.Нама обичним људима приближаваш, одрицајући се свог сна, па ти се ја захваљујем и изражавам задовољство што сам твој пријатељ и што Богу могу да захвалим у ситуацији сам да сваки твој текст могу да прочитам.Надам се да ћеш да наставиш свој рад, а ми обични смртници, бићамо ти захвални. поздрав Бисерка, само напред!
Коментар се односио на предходно постављен текст, који је нестао са мог профила
http://teslinsvemirskiekran.blogspot.rs/2016/08/blog-post.html
      Било како било, тек што оно кажу наши стари одједном ми је синула речемица у глави ,као светлост "Све било је музика" и продужих са својим писањем. Почех у мислима разговарати са наведеном реченицом " Шта је ту музика ,кад ми је текст нестао, треба ли да певам од радости, или шта ? Опет зачух како све у мени пева , све вибрира  и некако десет пута јачи осећај радости од момента кад се запитах треба ли да певам, а текст ми нестао,певам" Све било је музика...у љубави с њом ", прекинух ,   "Е то, баш то или,пиши о томе, пиши о неисцрпној инспирацији, пиши о својој интуицији, о инстинкту ,уосталом ко је по теби највећи интуитивац, кроз чије је мисли прострујала интуитивна информација о расветљењу најсветлосније идеје за нешто да буде "како на небу,тако и на Земљи" и како је то расветлио, себи појаснио,а човечанству енергијом домове светлошћу обасјао. Узвикнула сам наглас  "то је Тесла, да Тесла, он је по мени нај узвишенији и најпријемчивији ум, то јест најпознатији интуитивац, који је имао најотворенији ум за пријем  узвишених информација из узвишене свести , а својом вишом свешћу успео разумети их и претварати у дела. Тапевах "Све било је музика, у љубави с њом."Ма са којом   њом, која љубав, глас из мене просто избаци из подсвести реч "ЕНЕРГИЈА".Ах, музика, дакле "у том грму лежи зец" и ту је оставио трага. Е вала не била ја,открићу то  ,  АХА ,еурекааа,најпре да видимо како и шта значе његове следеће реченице,које нам је у аманет оставио за филозофско размишљање. Ево тих Теслиних реченица . "Све је музика и онда кад је други не чују. Чуће је кад звуци допру до свих осталих". Види, види !
 Хм,за ово је потребна моја најновија МОЗАИК МЕТОДА како бих решила такорећи овакав тежак ребус. Од негде се мора почети. Започећу   полазним тумачењем од његове шетње парком и онога кад је шетајући са пријатељем Антоном чуо јаке звуке који су до његових ушију допирали од точкова прилазеће кочије... Појаснићу наведено,али и поставићу линк да свако погледа исечак из филма   НИКОЛА ТЕСЛА-(клип с преводом)  када он каже да чује јаче него остали људи и гледајући у Сунце добија идеју ( Уколико се пажљиво пропрати садржај видеа уочиће се многе ставке које овако нису објашњаване када је Никола Тесла у питању. Покушаћу да то појасним, Приликом проласка кочија  Тесли  се од буке точкова заглушују уши,реагује инстинктивно,  рукама притиска уши, не би ли спречио сметњу јаког звука  допрлог у ушима. То наравно нико није повезао за пријемом информације из универзума путем чула слуха, а та силина звука управо и представља изузетно јаку и битну космичку информацију. Чим се бука стишала ,примљена информација из Тесле је прорадила, ту где је застао био је тај моменат за схватање приспеле информације ,а која му је омогућена да буде схваћена кроз рецитовање Гетеових стихова из Фауста( сложићете се самном у вези ове констатације,   ретко би се ко у моменту ухобоље од јаког и заглушујућег звука, одмах опоравио и орасположно за рецитовање са уживањем, али, Тесла је свом пријатељу Антону  рецитовао из Фауста ове стихове о Сунцу 
"Гледај како Сунца задњи сјај,

те колибе у жару свом купа.

Већ тоне Сунце,дан замире,

али оно на другом месту,

нови живот ствара... 

 Кад је изговорио те стихове чуо је глас,највероватније свој унутарњи глас као опомињање да се задржи у том промишљању и опет је чуо   "Вратити , вратити га треба ". А пријатељ му је рекао "Кад рецитујеш Фауста,знам да ти је боље ". Управо тада је настала еуфорија. добијену информацију је након те пријатељеве реченице  схватио и одмах је почео да црта по земљи у парку, како би пријатељу приказао схваћену информацију. За тили час је прорадио идеју, нацртао потребне ставке, саопштио да је створио наизменичну струју и шта је све потребно да би она прорадила. Битан је и моменат када каже да види, да он види готово све  од тога како то изгледа до како то ради ... и наравно ,остварио је и већ виђено прорадио, те је човечанству створио наизменичну струју...).  Дакле, ово је пример оригиналног знања, које се спознаје из нечега што превазилази сва знања  која се поседују и ствара се по узвишеном моделу Божанских знања. Тесла је био изванредан пријемник космичких информација,претварао их је у идеје које је зналачки прорађивао,стварао- конструисао и патентирао многобројне технолошке иновације . Ево линка, уколико се видео не отвори послужиће вам линк и погледајте те Теслине моменте ,а о мојим проценама шта се догађа у човеку при добијању космичких информација просудите сами ! То објашњаван је уследило из разлога шо разне космичке информације добијам од када знам за себе и то на најразноврсније начине и моје је да то баш овде у оквиру Теслиног свемирског екрана објашњавам људима гладним за оваква необична знања, а која потичу из искуства ,објашњавам их душом и срцем баш онако како их себи појасним кад их примим. Чиста су истина,зато су неприкосновено јединствене у односу на сва друга научна објашњења и образложења.          ... https://vimeo.com/14913686 






   Ето, то је један од Теслиних момената од многобројних начина поимања  информација и стварарања разних новина. 

     Дакле ,свако од нас се налази на својој тачци еволуције,креће се у свом ритму ,емитује на својој фреквенцији,вибрира на својим таласима и добија своје искуство.
 Тако је и са нашим идејама које су у нашем квантуму, а које ваља разсветлити ,прорадити ,урадити и пласирати . Много тога истражујем на основу интуиције ,па и прикупљање градивне материје за овај текст. Ево и појашњења о томе шта други кажу о интуицији како би се лакше схватило одакле мени ток оваквог кретања у истраживању тема из разноврсних домена. Ево линка и нека скраћена верзија о поимању Интуиције и инстинкта.
https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/03/09/sta-je-intuicija-a-sta-instinkt/
ИНТУИЦИЈА је способност да се зна шта се то догодило у прошлости, што ће се десити у будућности и шта се дешава у садашњости негде где човек није физички присутан. Интуиција нам се јавља на више начина, у зависности и могућности особе да 'прими' информацију, а јавља се на следеће начине: . 
 неки људи су више 'визуелни' Типови, они ће једноставно видети шта ће бити , шта ће се десити. 
Људима који су  су 'Акустични' Типови, бит ће речено и Они ће 'чути' информацију. 
Често пута Људи кажу: 'Нешто ми је рекло на ухо ...'. Типови који су дуже 'сензуални' ОСЈЕТИТ ће одређену врсту сензације (Немир, узбуђење, 'лептириће У трбуху') која ће и открити врсту догађаја. 
Они који су пак Типови 'спознајни', једноставно ће знати истину. 
С тим повезано често пута чујемо: "знам да је сигурно тако, али не знам одакле знам ...". 
 Наша ће нас интуиција водити такође и  путем снова, средстава прорицања и многих других канала, а најчешће ће нам се јављати  симболима. 
Да бисмо своју интуицију довели до стања када се можемо  у потпуности ослонити на њу, потребно је радити на њеном ОСВЈЕШТАВАЊУ .

  Већина људи није сигурна да ли одређена информација долази из логичког или интуитивног центра. Тако многи кажу: 'Прво сам добила јак утисак да је тако, онда сам пак помислила да није, ипак имам осећај да је тако, ма ништа не знам ... ". Истина је, тешко је разлучити води ли нас интуиција или логика, а не да долази са временом и након рада на освјешћивању интуиције. Како наш его има способност да се "замаскира" у ум и одврати нас од правог пута, потребно је уложити труд како би се препознала та разлика. СВИ МИ ИМАМО интуицију, код некога је она мање, а код некога више освеешћена. Код већине људи она је 'Успавана' И Потребно ју је пробудити. Рад на себи, односно, рад на освјешћивању духа једини је прави пут ка тачној интуицији. Многе су се технике, попут јоге и медитације, показале корисним у развоју интуиције и стога ће то некима користити, али не  свима. Постоје одређене вежбе којима је циљ освестити интуицију, један циљ је везан за рад с трећим оком. Како је чакра 'Треће око "између осталог и Центар за интуицију, Потребно је пробуди тај Центар и научити  исправно користитити га.Описала сам свој Блиски сусрет са необјашњивим, погледајте мој блог http://IzabraniUmoviUniverzuma.blogspot.com и пост Просветљење ума,или истоимену белешку на фејсбук профилу,видећете од чега је све интензивније кренуло . Ето, све ово се тако дуго догађа, веза НИТ између нас и универзума или енергија која нас пуни својом позитивносшћу, ма ,чудно смо неко племе, а са науком дајемо још чудније семе,  Озбиљни и Јединствени разговори ће тек уследити ,још увек су иза  "дугиних боја" и у неку руку мала тајна моја ,а од  22,12.2012,када се завршио још један мајански циклус другачији је ток развоја за све нас. Један део људи  увиђа промене и укорак је са њима ,те као да их чујем да кажу "Свиће нова зора мог живота" . Напомињем нисам физичар али сам дете које се читавог живота игра, играјући се све добро капирам, а оно што је за јавност то и пласирам , сада већ могу држати часове о много чему из домена духовности ,а на различите теме.

  Написаћу и коју реч о знацима поред пута . Да ,"знаци поред пута" су позната појава ,у овом случају то се догодило да би ме задржало још мало како бих до краја схватила оно право а актуелно сада у вези музике . Почело је то недавно кад седох усред грмљавине уз свој преко сто година стари клавир и јасно гледах ал као у магновењу Теслино озарено лице док ствара на гуслама дивне звуке, тада му нешто у ушима створи буку и неста његове слике ,оста ми упечатљиво то како се увија као у спиралу при чему је немо трпео бол притишћући уши што је могуће јаче ,   држећи се за уши деловао је просто скрхано, на трен ми је тај призор личио на спиралу...и рекох аха Фибонацијева спирала ,ох Боже прокоментарисах и наравно знам за ту спиралу ,а и њено значење. Ево Eibonacci spiral  
Фибоначијев низ у музици Fibonacci sequence in music  https://www.youtube.com/watch?v=2pbEarwdusc

Било доста расправе овде томеа ли се Фибоначијеве секвенце могу или не могу применити на музику.
Може. Пошто је тринаести односно осам нота мора да буде укључен. Веома је типично за западне, тзв научни ум, да не би могли да погледате једну ствар као завршетак једног циклуса и почетак новог циклуса.
Жао ми је момци, али то је управо оно што је музика. Се као тзв "научно" као што можете, све док те баш музика не додирне, онда ћете се сами  наћи на мојој страни ...
Налик на пируету коју изводе клизачи на леду   угледах другу мушку фигуру која ми говори 369  , аха то значи размотрити нешто у вези музике. Па да видимо шта би то могло бити,најпре о херцажи ево линка , у којем се види некадашња херцажа до њене промене средином  двадесетога векаод 432 na 440 Хз
https://www.youtube.com/watch?v=G4mgt2f6TEQ&list=PL6B4X1DdCEXBXKob5jrkhImjm5FFt8FWv&index=5
Cymatics Experiment Convert Your Music To 432Hz V 440Hz TRUTH   
"Ако желите да пронађете тајне универзума, поглед у енергије, фреквенције и вибрације." - Никола Тесла
"Оно што смо назвали материја је енергија, чија је вибрација  тако смањена како би била прихватљива за чула. Не постоји ствар "-. Алберт Ајнштајн 
http://www.undergroundworldnews.com



 Ево ,погледајте видео https://www.youtube.com/watch?v=7qV7c6KcYrc&list=PL6B4X1DdCEXBXKob5jrkhImjm5FFt8FWv&index=4  Тесла је то рекао. Ајнштајн Договорено. Наука je то доказаđlaо. То је позната чињеница да се све укључујући и наша тела- састоји од енергије и вибрира на различитим фреквенцијама. То је речено, може звучати да фреквенције утичу на нас? Они сигурно могу. Фреквенције утичу на фреквенције; налик мешања састојака са другим састојцима сви заједно утичу на укупан укус оброка. Начин на који фреквенције утичу на физички свет је показано кроз разне експерименте као што је наука Киматика и меморија воде.

Наука о Киматици показује да када се звучне фреквенције крећу кроз одређени медиј као што су вода, ваздух или песак, директно мењају вибрације материје. У наставку су слике које показују како честице прилагођавају различитим фреквенцијама.  




 а ево линка  http://awakeningtimes.com/3-6-9-a-key-to-the-universe/ Nikola tesla. Why did Tesla say that 3,6,9 was the key to the universe? Тесла је рекао " 3, 6, 9 ...  "" Кад би само знао раскош од 3, 6 и 9, онда би имао кључ универзума. "Учинио сам много истраживања на ову врсту апстрактне мисли . u основи своди на енергетску / фиелд / свести, што је једнако у електричној енергији / магнетизма / свести, коју су чинили Св.Тројицу. Енергија је ваш божанска искра, а поље је подручје које  постојати. u 2 ствари које омогућавају свест да изолује сама је струја и магнетизам. Ништа у физичком свемиру не постоји изван енергије и области ... тек онда можете имати свест која борави унутар материјалног постојања." Цитат узет из наведеног линка.

 Тесла  рекао да је 3,6,9  кључ универзума ,да поредим то довођењем у вези са Фибоначијевом серијом која обезбеђује план за ову октаву постојања.
Ево те оригиналне теорије у свега неколико минуте ,погледајте видео ево и линка видеа https://www.youtube.com/watch?v=pOwMDO0-zBw  


Ово је сигурно  у вези са Вортекс математиком   насмејала сам се и почела онако за себе компоновати више у глави но диркама, и јасно чух  Бетовенову девету симфонију < Оду радости и рекох себи " о Бисерка не пуштај филмове, прекидај" али, напиши коју реч о Оди љубави,и  јесам писала сам о бесконачној љубави која је  АЛФА свега... ево тог линка са насловом ЉУДСКО УНИВЕРЗАЛНО БИЋЕ АВАЈ ВАПАЈ и/или ЉУБАВ  http://teslinsvemirskiekran.blogspot.rs/2016/08/blog-post.html   Но, то што сам видела нечије музицирање није било само квантно  већ се и у збиљи догодило , што убрзо сазнах писаним трагом. То ми је био сигнал, да ће се све друго  догодити касније,а да је нека информација у вези музике веома близу и да је ваља открити...   Продужих са размишљањем о фибонаци спирали покушавајући да се присетим у оквиру које музичке листе то сачувах и није ми требало много времена да се тога сетим те их потражих,нађох,одслушах пажљиво и тако ево ите како је видно да  Тесла  има везе са овим о чему пошем , те  све  и написах... 
  Тесла је рекао 3,6,9 је кључ универзума. Мислим да има везе са Фибоначијевом серијом која обезбеђује план за ову октаву постојања.
У Вортекс математици, све се додаје у 9, 3 и 6-тој поларизацији све & 1, 2, 4, 8, 7 & 5 опи сују физички свет (дакле, 3 6 и 9 нису физички, већ владају светом на квантном нивоу ). То је најлакше разумети увидом звука где постоје различити звуци на различитим фреквенцијама или вибрација и схватању да су све ствари живе  вибрационо ...... 8D
 Све је енергија. Све се види, чује, додир, укус и мирис је направљен од различитих таласних дужина вибрира на различитим фреквенцијама. Наш мозак је као преводилац који има способност да тумачи ове фреквенције у оно што видимо као нашу физичку реалност.
Tако да тумачимо енергетски кластер као столицу, или дрво, или нешто друго. Ми их доживљавамо као физичко или чврсто, али разбити их на њихове најситније честице уочићемо да су сви  само енергија. Постоје нефизичке енергије, наравно. Наше мисли, на пример, су само различите вибрације. Сваки пут када мислите, својом мишљу шаљете одређену вибрацију те мисли . Ако  мисао чини да се осећате добро, то је "позитивна" мисао која вибрира на вишој фреквенцији. Ако  мисао чини да се осећате лоше, ако је "негативна", онда она вибрира на нижој фреквенцији. Дакле, "Мрзим те" има много ниже фреквенције од "Волим те", на пример.
  Што више фокуса  дати мислима, што је више мисли исте вибрације  оне ће се придружити. Ово је закон привлачења у акцији - слично привлачи слично. Као вибрација расте, постаје јача, стабилнија, више су у стању да привуку и друге, једнаке фреквенције. Што више пажње посвећујете теми , лакше ћете мислити о томе, а више доказа које видите у свету што подржавају своје мисли о томе. Ако мислите да је свет страшно место и проводите много времена гледајући негативне вести, у потрази за страшним и тужним причама у новинама и вишечасовним разговорима са другима о томе како свет иде низбрдо, више прича подржавају овај поглед на свет и он ће буквално такав и бити. Онда ће се десити кад  сретнете  некога ко мисли да је свет предивно место,  вероватно ће вас нервирати - јер енергија таквих мисли је потпуно страно за тебе, вас ..... 8D. Не мора бити тако, потребно је само окренути се позитивним мислима и тако даље.
Вратимо се на бројеве 3,6 и 9. На пример  Енеаграм користи ове бројеве ... 3-6-9 и 142857: хттпс: //ен.википедиа.орг/вики/142857_%28нумбер%29
369 је такође погледајте овај систем-- јест
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 (1 + 2) 13 14 15 (1 + 5) 16 17 18 (1 + 8) 19 20 21 (1 + 2) 22 23 24 (2 + 4) 25 26 27 (2 + 7) и тако даље. 369 пута ..
   Погледајмо даље SUN-MOON & TESLA'S THOUGHTS - FLAT EARTH 2016.                          https://www.youtube.com/watch?v=aKc-evFoH_A&list=PL6B4X1DdCEXBXKob5jrkhImjm5FFt8FWv

https://www.youtube.com/watch?v=NFbY82BiJO4&list=PL6B4X1DdCEXBXKob5jrkhImjm5FFt8FWv&index=2  Nikola Tesla - Vortex Math everything adds to 9, 3 & 6 polarize everything
 THE MAIN SIX  SOLFEGGIO FREQUECIES
   396Hz LIBERATING GUILT& FEAR 
   417 UNDOING SITUATIONS & FACILITATING CHANGE
   528HzTRANSFORMATION&  MIRACLES
   639Hz CONNECTING/RELATIONSHIPS
   741Hz EXPRESSINS SOLUTIONS
... Љубице написах текст који овде помињеш, описала сам како је настао, али то није све...  ево ме радим будна ноћома и данома како бих дошла до комплетне информације и онда ми у мислима дође реченица која има везе са Теслом и музиком . Деловање музиком на преобликовање свести , у овом случају  Солфеђо Фреквенција 528 Hz: је речено да помaжe поправити ДНК.  Солфеђо Тонови стварања, су оно што наша чакра систем одјекује.Срчана  чакра одзвања са солфеђо 528 Hz, љубав и чуда су наша вечна енергија, срчана чакра храни ову лековиту енергију у нашу кожу систем везивног ткива и  да, током времена ће се видети рана, ожиљци ће нестати, линије и боре ће омекшати и осетићете целину у ум, тело и оно што смо  заувек. Наш вечни дух, користи дах да ослободи све негативне мисли и осећања и дозвољава себи да расте у више вибрације; Ми смо тј.наш организам се састоји  скоро од 80% воде и она има меморију те може да одјекује са вибрацијама. Вибрације се могу користити у исцељења. Природа  вибрације љубави и чудотворне фреквенције  делују на цело тело. Ум и вечни дух требали би  назад у природу онога што смо заувек, Ваља напоменути да је  528 Hz  и лековита енергија Реики.

 Живот и путовање нашег вечног Духа,  има физичко искуство у вечној стварности , који  додељујe енергију оздрављења нашој правој природи љубави и чуда, што је смисао живота. Живи сву ту љубав  коју чине: храброст, слобода, истина, мир, хармонија и радост, милост, захвалност, креативност, саосећање, опроштај, разумевање и живeћеш аутентично живот; ово је искристалисано искуство уткано  у ум, тело и дух наш вечни .    528 Hz DNA Repair  <  https://www.youtube.com/watch?v=N6IEIANncwY 


          Парапсхихолошки контакт са Теслом путем снова гласом звуком у облику лика или унутрашњим мисаоним диктирањем нечега итд су ми често присутни. Ја ничим нисам тражила ни захтевала, већ се то једноставно само по себи догоди, подстакне ме на трагање за тим нечим и пронађем решење. Некад добијем неки јасан спољни знак. Како је време одмицало све више сам схватала да сва необична дешавања имају много дубљи значај и у директној су вези са смислом живота савременог света и бесконачном љубављу која ми свакодневно омогућава откривање дубоких природних закона, који немају везе са мојим образовањем, већ на против моје је паралелно усавршавање које сам пажљиво бележила. Многи су мишљења да је Тесла присутан у свим апаратима који имају везе са енергијом,а ја кажем да је он свеприсутан у свеколикој слободној енергији ,јер је он из ње и црпео своја открића  те сматрам да се у њу и вратио како би нам уствари био најприступачнији за сва садашња и будућа светска  открића.
            Све пратећи дешавања светских размера мишљења сам да је дух  Николе Тесле  присутнији но што се то још увек  да  видети а још мање схватити. 




Свакодневно се открива нова веза између нових  и Теслиних открића. Хоћу рећи да Теслина садашња мисија бива све присутнија и виднија у многим сегментима живота. Мени је ето овај сегмент у вези са музиком и теслиним бројевима 369 веома интересантан  те сам му мало посветила пажње јер је више но вредно тога . Nikola Tesla - Secrets of Universe Vibrations (528 Hz) 
https://www.youtube.com/watch?v=DDE93acrJeE
    Тесла је рекао  ову истину "Живот има бесконачан број видова дужност научника је да их проналази", логици Минхаузеновог Перчина дугујем многа своја открића ". Да и ја сам мишљења да је све у нама  и да се та открића дешавају по принципу ове изреке " Кад је ученик спреман,учитељ се појави".  А ја додајем још и ово ,можда се нит свега налази управо у учаурености нечега, јер ко би рекао да нит свилене бубе  размотавањем може обавити земљину куглу. Нико док се не провери,
      Друго Ако је гравитација та што све држи на окупу, а да то није општи закон доказ за то су птичија крила, дакле гравитација је наклоњена свему што треба да полети.Тесла је то успео енергијом-интегрално- могао је стварати и авионе  или ракете, али пре свега  му је била намера да омогући човеку да у сваком погледу "полети сопственим крилима" како је рекао "желим да човеку повратим свест о његовим сопственим крилима, у то име помиње Минхаузена који је давећи се у језеру  ухватио  свој Перчин, мислећи да је балван, тако је испливао и спасио се . Дакле, док бог-човек не схвати да је Минхаузен поступио савим природно - остаће на земљи . 
    Тесла је за себе говорио да су му МИСЛИ шесто чуло. Уздајмо се као Минхаузен У Сопствене снаге АЛИ трагајмо за крилима, ту је снага и моћ . Пробудимо енергију у вакумима, ту је највећа моћ, јер су они највећи извори енергије-јер оно што се сматра ПРАЗНИНОМ Само је МАНИФЕСТАЦИЈА НЕПРОБУЂЕНЕ МАТЕРИЈЕ. Дакле, нема празнине на Земљи нити у васиони. О црним рупама о којима говоре астрономи можда су најмоћније енергије и извори живота. Ја бих Рекла као порођај и истискивање детета из мајчине утробе  у живот ,или , ево још бољег објашњења , у било ком семену Зрно Само за себе гледано нема неку моћ, али омогућимо ли семену погодне условенапр. ставити га у земљу, затрпати, шта се догађа после илуминације, инкубације, из погодности свих околности које би да се из њега развије живот, дају зрну коју то моћ и невероватну снагу за пробој избијања на површину , дакле борбом за растом оно и проклија . Аха, погледати  музички видео <Evolution Vangelis Alpha Cosmos где је то дивно представљено.



Ето, много што-шта интуитивно осветлих, те с најбољом намером напишем по нешто о томе како би и друге интуитивце охрабрила ,да изложе своја искуства,дошло је време када сви ми своје необичности, слободно предочимо маси и јавном њењу без бојазни шта ће ко на то рећи. Ове су се истине дуго тајиле, али требало би их обелодањивати, јер су огољена истина из домена више свести, те је потребно   да бар покушајем и изношењем свог искуства дати допринос у схватању феномена "шестог чула"званог интуиција. Надам се да сам успела бар мало да вам дочарам свој свет схватања појава људи и ствари поткрепљењем одабраних примера, које сам за овај текст одабрала и ујединила у   складну и разумљиву целину. 

 Овај информативни текст завршићу Теслином реченицом "Све је музика и онда кад је други не чују. Чуће је кад звуци допру до свих осталих". Ко има уши да чује, чуће је.Ко има очи да види дешавања. видеће их, а моје је да  расветљавам и појашњавам нека неразјашњена питања из  различитих домена ,а но основу онога што ми је рођењем дато и интуицијом КАЗАТО ,по основу самообразовања , и повезивања битног са темом која је у жижи истраживања.  
 Б.В. Мисли нису наше власништво . Ја  господарим само оним придошлим а самопојашњеним мислима које чине мој живот ,а мој живот је моја песма.Како сневам то живим ,то пишем то и певам . Живели!


Tesla Love Song (intro) With  Tablature 













Песма о Тесли написао Др Раде С. Н. Рајић Београд, 25.09.2012.
„Тесли у част“. 


Лика дала светског великана,


Нашег Теслу из села Смиљана. 

О Никола, кад ти чујем име,

Поносим се јер имам и чиме. 

Твоја дела јесу понајвећа,

Служе свима, поноси се њима. 

Муње грме и севају јако,

Тесла седи, размишља полако. 

И данас се научници муче,

Неке твоје тајне да докуче.

Казивали кад ти чују име:
“Време иде, а Тесла пред њиме“.

Ти си дика био и остао,

Своме роду, српскоме народу. 



                                   О томе ко су Срби Никола Теслa је рекао  "Срби су посредничко племе међу народима, трговци Сунчевом енергијом на Земљи. Роба им данас слабо иде па су се забринули!? " Нико нас боље није описао ,но Он , кратко и јасно. Садашње време то ите како потврђује,али и даље је СРБ омражено име ,биће да је то све због те енергије у Србима коју им сам Творац подари. Музика је јединство ПРИРОДЕ УМА И ДУХА  . Звук - последица< ДУХОВНА ФИЗИКА    
ДУХОВНА ФИЗИКА -ЕМОЦИЈЕ -ФИЗИЧКО ОТЕЛОТВОРЕЊЕ и / или 
ДУХОВНА ФИЗИКА- СТВАРАЊЕ- ФИЗИЧКИ ВИДНО ДЕЛО.

       "Гуслао је Тесла", а где стаде Новаку их у руке предаде. Гусла Новак а звук рекета о лоптицу одзвања ,претвара се сваки звук у најбоља светска одликовања.









Шта је све скривено у звуцима Гусала, 

                                                                  Физички , умни , квантни и духовни "инструмент" се подмлатку предаје   да се навек све боље oпева ,
оно што појединац из српскога РОДА спознаје.
 Док на све и један начин довитљиви СРБ "ПЕВА"
дотле и Творац мирно  снева !
За пловидбу Творац нам ЧАМАЦ ДАДЕ,
А нека се ЗНАДЕ.
Мирно спавај ТЕСЛА 
за управљање у рукама су нам ВЕСЛА !
Мирно теку воде, а кад се нове изроде идеје , ко гром одјекује, то Творац са РОДНИМ умом ПЕРУНА  ГРОМОВНИКА царује ,па му светлосне кугле као доскочицу умну у правим моментима ДАРУЈЕ.
 Да,све је МУЗИКА.
Навек у име РОДА за ВАВЕКОВНИ РОД. 
СРБ увек за недаће па и криви музички код имаде за пловидбу брод . 
Ником не пође за руком да умири умове наше, већ ко бумеранг се враћа на умове ваше ! МУЗИКА ЈЕ СВЕ-СВЕ ЈЕ У МУЗИЦИ < Б.Вучетић



 ИЗ НАЈТАМНИЈЕГ- НАСТАЈЕ НАЈСВЕТЛИЈЕ, 
ТВОРЧЕВ НАМ ДАХ КО ВЕТАР У ЛЕЂИМА БИЈЕ,
ТЕ СВЕ НАЈБОЉЕ ИЗ НАС ДОНОСИ У СВЕТЛОСТ ДАНА 
И НЕКО ЗА ПОКОЛЕЊА БОЉЕ ВРЕМЕ И ВЕДРИЈЕ !
Од мене за РОД , а и читавом свету на дар ! 
                                                            мр Бисерка Вучетић,Из квантне земље чудеса < бивствомариа> лета господњег 2016. септембра 02. у 12 и 41 минуту. 




                                                                           E N D

Нема коментара:

Постави коментар