уторак, 30. април 2019.

NOVA DUHOVNA OSNOVA- RELIGIOZNOST IZ TESLINE NAUKE



http://images4.fanpop.com/image/photos/20100000/The-Angel-of-Flight-angels-20143950-668-676.jpg

              SRPSKI DUHOVNI BREND  Naučna duhovnost ,NOVA  DUHOVNA OSNOVA RELIGIOZNOST IZ TESLINE NAUKE, opstanak ideje ogleda se u duhovnom pripadništvu- nauka je metoda religije  - Pozitivno buđenje  NOVA SVETLOST NOVI PUT RELIGIOZNOSTI IDE IZ NAUKE i to se ogleda u novoj fizici DUHOVNOJ FIZICI  ! Na tri Teslina patenta zasnovana je moderna civilizacija - Teslijanska  civilizacija- bežični prenos energije moderne telefonije  , daljinsko upravljanje, logično kolo u svakom kompjuteru, četvrti je struja- dovoljno je da se četvrto isključi i prethodna tri ne mogu da se koriste...Dakle jedan od Srba je utemeljen u osnovu  modernog puta savremene  civilizacije. Dakle 5 milijardi ljudi  internetske države je  Teslina duhovna tvorevina, novo duhovno teslijanstvo je nastalo na bazipatenata jednog Srbina, a kad su Teslu pitali šta mu je najdraže rekao je to što je on Srbin i to što radi je delo jednog Srbina. 
     Naučni put, put prema Bogu , Šef katedre pedagogije reformator njujorškog univerziteta - koji je uredio  njujorško školstvo  je Paja Radosavljević  40 godina se družio sa Nikolom Teslom. Nikola Tesla je 1920 godine bio potreban Paji kao poznato svetsko ime radi kandidature na Njujorškom  univerzitetu i tom prilikom je Tesla napisao  koncept za obrazovnu reformu školstva  pod nazivom ISTINSKA ODRŽIVOST  bazirana  na naslovima iz osnove brojeva 3,6,i 9. reč održivost se danas primenjuje u ekologiji kao nova paradigma. No,još niko nije proradio Teslin predloženi obrazovni koncept  dat pre sto godina. Vreme je da se uradi, trudim se i svim srcem radim na tome...
         Pagansko nasleđe VIDOVDAN... kao Kosmička informacija  Ako smo propadali na Vidovdan onda  nam kosmička informacija ukazuje na to da se na Vidovdan mora i progledati .Kao što se u starih Srba slavio u ime DIVA- VIDA- Sveti vid- Božji div ili VID... po Svetom Vidu se i zove dan VIDOV DAN...sve se u srpstvu tokom istorije dešava na taj datum te će se i slaviti i kao Teslin rođendan jer je po starom kalendaru on rođen upravo na Vidov dan , a po novom kalendaru je to 10 juli...
 BALANS KOSMIČKE ETIKE - U aparatu ne radi materija već duh- Tesla je bio kanal za oduhovljenje materijalnog sveta ,naučna  duhovnost.  
Ne radi to materija , već duh !
" Inače, čuveni indijski filozof Vivekananda, koji je posetio Sjedinjene Države kako bi saznao mogućnost povezivanja svih postojećih religija, posetio je Nikola Tesla u svojoj laboratoriji u Njujorku 1906. godine. Posle sastanka napisao je pismo svom indijanskom prijatelju Alasingu, gde je sa entuzijazmom govorio o poznaniku: "Ova osoba je drugačija od svih zapadnih ljudi. On je pokazao svoje eksperimente strujom, kojoj pripada kao živo biće, sa kojim govori i kome daje naredbe ... Bez sumnje, on ima najviši stepen duhovnosti i sposoban je prepoznati sve naše bogove. " 
Источник: ( 1)  https://vw-saratov.ru/bs/materials/fantastic-inventions-nikola-tesly.html "
              INTERNET- KOLEKTIVNI UM Tesla je bio kanal za oduhovljenje materijalnog sveta čoveka .
Tesla na ideju žrtve ide idejom pomoći-svetlosnom idejom, zavet siromaštva :duhovna,kulturna i stvaralačka svest... 
  Istočnik ( isto 2)    "Uopšte, istina je elegantno isprepletana fikcijom, a zagonetke pre sto godina ostaju bez odgovora. I, možda, u stvari, još uvek nismo došli vremena da razumemo i shvatimo dubinu velikog genija Nikole Tesle. Sačekajte i vidite..." KO JE U STVARI NIKOLA TESLA AKO NIJE ONO ŠTO ON O SEBI KAŽE DA JESTE  ! 


  Iz  Kvantne zemlje čudesa 01.05. maja 2019-og leta Gospodnjeg
 Mr Biserka Vučetić


Нема коментара:

Постави коментар