понедељак, 13. новембар 2017.

OF THE BLUR COSMIC KNIGHT - EYE BLUE




                       ЗАМУЋЕЊА КОСМИЧКОГ ВИТЕЗА - ОЧИЈУ ПЛАВИХ

• • ◦.¸¸.◦◦.¸¸.◦ ڰ- ڿڰ ◦.¸¸.◦.¸¸.◦⊱ • • ♥ ♥ • ⊰ .¸¸.◦◦.¸¸.◦⊱ • ⊰✿◦.¸¸.◦❀◦.¸¸.◦✿⊱ • • ⊰◦.¸¸.◦ ◦.¸¸.◦✿⊱
ڿڰ-ڰ- -ڰ- ڿڰ-ڰ- ڿڰ-ڰ-
Да ли сте икада долазили или видели место,предео и томе слично а да сте знали да никада раније нисте били ни видели то, а ипак осетили интензиван осећај блискости?
 Да ли сте некада први пут срели некога, али сте осећали да сте ту већ дуго познавали?
 Да ли сте икада били у ситуацији када први пут разговарате са неким и осећате се као да сте раније имали тај разговор? 
Да ли сте икада осетили тренутке у животу које сте одбацили као "случајност"? Ова и слична питања не морају поколебати само вас,ко зна колико њуди има сличан осећај,али томе не придаје значаја.
Но разговор са (вама препознатим саговорником не мора поколебати само вас може поколебати и саговорникову сумњу "у смислу за појаву истог догађаја, разговора и слично"? Па, можда су ваше познате сумње више него само осећања - можда сте једном били тамо и то се догодило! Шта ако су ваши осећаји <дежа ву> и оно што мислите да су случајности у ствари јесу праве успомене из далеке прошлости, из неког претходног живота у којем сте то доживели?
Термин "дежа ву" је креирао француски психолог Емиле Боирак Весел превод францоскe фраза значи "већ виђенo". Неки се односе на прошлост,али неки се односе на доживљај из предходног живота.Уобичајено код деце и одраслих, наводи се да је 60-70% људи доживело тај чудан осећај да су већ доживели нешто што су искусили по први пут. Већ виђено може се активирати кроз било који од ваших пет чула, није неопходно само нешто што физички "види" - то може бити познат мирис, укус, звук (терен гласа, позадинска бука), или осећају / додир нечега што покреће поред меморије. Можда сте осетили познати мирис из детињства који долази до вас, или можда из вида или манира од стране некога ко вас у разговору подсећа врло јасно на некога кога сте некад знали. Иако је већ документовано у студијама већ у 1800-тим, она остаје паранормална мистерија која још није решена.Једна теорија вредносних истраживања је да је овај феномен порука вашег вишег < ја сам / ја сам>... 
Шта ако вам космичка информација јасно укаже на нешто из чега се  добијају успомене из претходног живота? Овај тренутак може бити моћан, чудесан увид у вашу душу, ако сте довољно свесни да је примите. Ово искуство вам може помоћи у тренутном емоционалном ослобађању ако сте довољно свесни да то признате. Ваша душа на несвесном нивоу може слати поруке свесном уму. Ове поруке могу бити сасвим исте"Дежа Ву" моменте  које доживљавате.
Ове знаке често одбацујемо као "случајност"
као да немају неког  значаја,као да немају никакву основу за појављивање. Ипак, можда је
њихов значај врло могућ јер њихова  синхронизација и осећај блискости који ће дозволити да знате да сте тачно где треба да будете, када би требало да будетеи и са којима треба да будете. Овакав  моменат треба да вам каже да сте на правом путу "за своју душу".
Истовремено, знајте да се не морате бавити својим прошлим тренутцима"Дежа Ву"сваки пут када их видите. Нисте дужни да формирате однос са неким у овом животу само зато што сте можда имали везу у вашем претходном животу. Ако сте довољно свесни да видите везу, онда већ препознате осећај за свој пут и заправо видите знање као још један прозор  више.
Сваки пут када примите ове паранормалне појаве, повећавате своју способност да се укључите у своју све вишу и вишу свест. Моћи ћете да се повежете са својом душом на дубљем нивоу. Повећано стање спознаје може вам помоћи да видите свој тренутни живот јасније и могже вам помоћи да донесете исправне одлуке и промене које би требало деблокирати јер су изазови који стоје на путу.
Ове моменте које су већ виђени могу лако бити оно што вам ваша душа шаље и показује вам како се носити са изазовима који се дешавају у вашем тренутном животу. Много тога се може научити , па зашто не би користили ове сцене из прошлости како би се неке одређене ситуације боље схватиле ,можда ће овај кратки текст некога подсетити да на нешто обрати пажњу и некоме ето, у неком датом моменту буде од помоћи.
Када је реч о "неком сећању" навешћу само овај детаљ који ми се од малена понавља кад год бих затворила очи да на миру о нечему поразмислим, добијем ту слику неког веома старог деке, са великим брковома како седи на неком пању,држи неку тојагу-мотку десном руком  ,онако у седећем ставу  као да се њоме подупире,,левом руком држи мене која гледам у његове велике бркове и слушам нешто интересантно што ми прича. То је један предиван призор за видети ,а поготову део природе где се то одвија. Онда ми није  јасно ни до данас, да ако бих ја била та девојчица,ко гледа тај диван призор мене ,деке и околине, Детаљ тога је на предивној раскрсници неког села, дан летњи и веома топао ,  по раскрсници онај ситан земљани прах ,просто као да је по тлу просут пепео. У позадини један огроман храст у свој својој предивној летњој лепоти са раскошном круном. Деду ћете најбоље из ове приче доживети ако се сетите како је изгледао гуслар Филип Вишњић на сликама,или пророк Стањ Шћекић из књиге Кога Срби чекају. Ето та жива слика кад год би ми се појавила, чини ми се да све јасније видим неке детаље , можда допре у свест шта ми је тај дека причао. По некада помислим да оно што пишем на старо српском говору има са тиме везе,али не бих сада о томе , већ неки други пут, јер ово само делић онога што је присутно у мени и да је то само делић од многих необјашњивих  појава у животу, бар до сада када је реч о овој  и  њој сличних  ситуацијa.
Те ћу то и описати. 
   

      https://www.youtube.com/watch?                v=xQIyTiR1IMg&feature=share
    How Great You Art Jimmy Travis Band
       youtube.com    
18.01.2016. 03:14
  Ах, драга пријатељице, не знам шта се дешава ... Кад си ми рекла за песму For You, ја одох да је нађем али и превод од песме, кад тамо изађоше ми називи песама и ова са тим пределом стена и мора  привуче ми пажњу< How Great You Art Jimmy Travis Band>  . Ни слутила нисам какав ће осећај видео спот  песме изазвати у мени. Као што знаш до сада сам мали милион космичких информација примила на нај различитији начин, али ова ме умало буквално не оботи с ногу, такво што ни једном нисам на тај начин доживела. Наиме, кад укључих видео са овом Јimmijevom песмом од призора тих стена, мора, нечега познатог у томе свему осетих само да је
почело  да ми се окреће и врти све у глави ....
А ево и зашто , једном давно пожелела сам да проверим могу ли на свој чудноват квантни начин ( за који сада већ имам разрађени систем и ток рада ), видети јесам ли имала који прошли живот, могу ли то видети. Надах се да  уколико је тачно то што се прича  да је могуће да је постојао живот и пре овог који имам. Елем, оно што се прича може по неко видети себе у неком од прошлих живота и ја то  покушах.  Интересантно, указаше ми се визије прошлих живота,те две визије, у два различита периода и са великим размаком са можда и хиљаде година размака између два детаља која видех беху тако јасне и истините. Можда би имала још која визија,али ми је то било шокантно те сам прекинула сеансу гледања "живота моје душе". 
    Први се односио на неки далеки период и као да сам из лежећег положаја као из каквог саркофага јер је поклопац био скоро сав отворен ,имала сам осећај да је то нешто од камена или сличног материјала. Оно што је битно за тај моменат је да сам из таквог положаја јасно гледала неки зид те велике просторије ,а на зиду као урађене две колоне људи које су се баш ту среле и ја посматрам тај њихов сусрет. Субјективни осећај да сам ја та нека у саркофагу женска  особа,односно, склопљене руке,али у једној држим свитак  нечега  ,те је то деловало као какав штапић. Гледала сам мирно ,без осећаја за жељом да устанем. Опет субјективан осећај да сам била нека важна особа за тај период те су ме ту и оставили ,а да су те колоне људи на зиду урађене да би заједно самном  означиле време периода на који се догађај односио. Сада на интернету видим шта би то могло бити, то јест на који се период односи , у сваком случају то је нешто хиљадама година уназад ,сви знамо ко је такве трагове са изгравираним колонама људи остављао као траг свог постојања. Те колоне људи нису биле
обојене, већ сиве боје ,као да су директно гравиране у камен у правој величини људи.
  

Но, друга визија мене у неком прошлом животу била је идентична као да сам баш на овим стенама стајала ,тј, као да се то што сам видела  десило баш ту као у овој песми. На сам почетак спота, тако је била стена, која је с лева на десно била полукружна, а у том високом каменом полукругу  као што се ту види, било је као су у стени имала огромна камена врата- као бетонске плоче, која се преко средине отварају ... 
https://www.youtube.com/watch?v=LEP5ZFUrDCw
             
 Наиме, видела сам себе у дугој белој кошуљи прелепој, коса ми је била до колена изузетно лепа у истој боји као сада,а ја стварно имам дивну, бујну косу,па и сада иако сам већ у поодмаклим годинама.... и тако сам стајала као на каквој виноградској трошној земљи као да је какав прах , који осећах  испод босих стопала. Гледала сам  испред у мноштво људи  и  кретала сам се уназад обазриво, имала сам осећај као да они желе да ми нешто науде,Тихо сам молила Бога да ми неко помогне ,та маса људи ми је деловала застрашујуће,кретали су се ка мени као каква разјарена руља .  Причали су ми нешто, не знам шта, али као да су  ме нешто критиковали, ја сам се освртала не би ли видела има ли неког ко би ме спасио. О ,одједном се од некуд  и појави некакав витез ...
     
Помислила сам мој спасилац се појавио. Био је то висок и крупан витез сав у ливеном оклопу свуда око тела  све до прстију на рукама. Испод оклопа су јасно биле видне очи које су ми деловале као тамно небо очи које су ми остале до данас упечатљиво у живом сећању ...Он ми се  приближавао,  а људи су то посматрали и одједном су сви заћутали . Ја сам у том тренутку помислила, па шта сам вам учинила,.. Витез је стигао до мене , гледали смо се, нисам могла ни реч изговорити, ,а ништа није рекао ни он, мој спасиоц ,нагнуо се ка мени и без речи једном руком ме је обгрлио око рамена ,а другом руком испод колена , подигао ме је и понео.Читаво време смо се гледали тако да нисам ни видела куда ме носи. Одједном је застао . Ја онако у његовом наручју са руком око његовог врата и далје смосе гледали, очекивала сам да ће нешто рећи,али уместо да проговори он је  померио руке, мени су се једноставно отвориле руке из тог загрљаја и схватих да ме је бацио са стене, нисам приметила да се на литици зауставио и да ме је управо са ње бацио да се разбијем ударајући у вертикалне хриди, падајући ка мору, Гледах немим питањем "што то учини"  и даље сам запањено гледала у његове очи тако падајући и видела сам да се његов  поглед променио, као да се и сам ужаснуо што је то учинио, али је било касно да се он покаје ... u том моменту када сам можда била у пола пута пада, суноврата ка хридима, од једном се из неба, које се отворило, у том отвору се појавио Бог видела сам га јасно, Бог је невероватном брзином спустио конопац, био је као каква лијана ,коју чврсто ухватих  обема рукама и  схватих да ми је под ногама стаза . Та стаза је била као исклесана и само толика   колико  је довољно да моје ноге могу корачати уз стену пажљиво  држећи се за тај конопац.... Ишла сам тако уз стену полукружно, све док испред мене нисам видела огромна камена врата као порте која се предамном отворише и ја угледах унутра огромну   манастирску просторију. 
 Била сам запрепашћена, стајала сам испред ових огромних врата, а онда сам се окренула и дуго погледао у правцу витеза . Назвах га Космички витез  стајао је сам на литици, оних људи  није било , вероватно су се разишли. Нисам могла да разумем ту ситуацију и што се то догодило где је то и како сам била ту, а да нигде около није била ни једна грађевина. О како сам поверовала спасиоцу, а он, бацио ме је са стене низ хриди . Знам да сам тад у мислима рекла. Бог види,Он све види. окренула сам се и ушла   у манастир  а огромна врата су се замном затворила!Ту се та визија завршила. 
 Касније , нешто око два месеца после те визије, сећам се било је око 19 часова увече и ја сам се подигла  да променим Тв канал  и угледах да се нека емисија завршава и одједном угледах стену са  јасно видним вратима за улазак у њу... то ми је било веома чудно,но нисам се тога сетила све до сада овај видео спот подсетио на то ....   а ово данас ево проузрокова да напишем ово што написах ,,, а замислите пре неки дан наиђох на плаве очи у тами и поставих ту слику -гиф на профилу ... чудно а онда уследи овде, покушаћу да поставим уз ово, Ето, баш чудно и видех. Да, чудно је све ово и баш је као  из квантне ковачнице ,невероватна истина ...  











Неки стручнјаци су вршили истраживања у вези реинкарнације -погледајте видео да видите каква се све чуда дешавају.
https://youtu.be/Al7H-ny2Ngk
Hipnoza - Regresija PROSLI ZIVOT https://www.youtube.com/watch?v=K9kcDArhV3c
А касније је уследиo и овај бисер. 

БИСЕР ИЗ БЕСЈАЈА
Поче моје изненадно,
зачуђујуће, споро али,
 сигурно путовање.
Отпоче тако мирно,
а врата ми отвори ,
сав небески  свет,
открих и нову свест у себи
увидех јој бесконачне технике моћне.
Проводећи уз што-шта квантно, многе сате ноћне
из прикрајка спазих
неке чудне духовне путеве моћне !
Маг тад узе ме за руку,
водећи ме тако лагано,
уливао ми је сигурност.
Одведе ме мудро, тако далеко ,далеко 
чак до камена мудрости
и ту квантно рекавши ми кад ми руку испусти
" Ајд' сад крени сама,лагано"
 -Да кроз маглу у стварању идем сама?
О, иако све то бејаше на невиђено и квантно
 ја буквално умало само што не испустих душу,
морих себе свакојако,чиме све не.
А онда, онда, ми се у сну отворише
сва затворена врата,
у која гледах храбро ,
лагано подижу ми се очни капци.
Гледах  у пространу просторију  једино у очи 
поново их препознах,
ма из ког живота ранијег да су 
увек су то исте очи. 
Фокусирах поглед као на јави
који се уз божанску светлост бистри.
Више то не беше 
Замишљени водич ,
ни фантомски маг,
већ неко из неког далеког живота,
о да исти он,
што још од онда до сад
поново ми бејаше драг,
Упртим погледом у мене
и озбиљним миром
изговори само
" Ајд сад крените,идите"
Са бебицом у наручју и
девојчицом коју држах за руку,
гледасмо га немо
тако стојећи на излазном прагу
огрнута у кафтан,
изговорих девојчици " Идемо Тара "
Али кад то име изговорих
нешто ми и у сну прожме сећањем ум
а предходио је бол као да ми нож желудац распара
Тара-и ето ,чудном коинциденцијом сећања враћају та имена али и времена стара. 
(А на јави већ извесно време , необичним доживљајима у потрази сам за Таром.)  
А она ће на то, "али, како ћемо, мали је бата"?
 Уместо,одговора рекох јој.
 Идемо, сад затвори врата!
Она још рече "А тата"?
Воли он твоје име више од свих других,
она се од тих речи примири и ћутке пође самном.
а ја помислих "воли име",
 ех ќао да је то исто.
Не сећа се свако прошлог или прошлих живота ,
ко зна колико живота је свако од нас имао,
макар то дошло кроз сан 
али је веома сликовито и страшно !
О, какав сан и мора,
то је морала некада бити истина,
ту нема  поговора.
По неки су снови тако изузетни
веома чудни и сетни.
И тако сама смело хитам ка Творцу
ка свом небеском дворцу,
замишљам да сијамо
ко звезде,мој фантом-маг и ја
Зачуђена застадох,осећам додир
Светлост магових и мојих очију
Творчево је дело.
Не бојте се ,крените смело,
исквантујте се из ове орбите,
исцелите се,заволите себе,
само се тако воли све око себе,мене Вас...
Незнанче Рода мог
ходам лагано и шта више рећи,
зар се не види свега исход.
Срешћемо се поново
огроман је небески свод.
Изгледа  да заједно са нама
и Творац зна пут спасења из вртлога овог.
Подсетих се и на још један сан,
Сањах једно јасно осећање
да читавог живота волим само једног
и као у сну после више година дође он по мене
а ја све нешто друго радих , а и даље радим,
само да одлажем време и у сну схватих
да је опет појава и тих очију узрок свему
па и сада кад изненадих и себе не изласком.
Седех тако, гледам у бездан очи те,
а оне су негде далеко, далеко,
 а у сну ,тако близу,
то размишљање ми прекину  
сасвим смирен и тихи глас.
 "А где сам ту ја, какве то везе има самном", 
ни у сну на то нисам могла одговорити.
Па одговор ми је увек био исти.
Ћутање ! Зато схватих да је из страха од свега ,
најбоље да на све буде стављена тачка. 
Нај страшније је било кад схватих да се у све умешао Јесењин, а што? Због хотела у коме су га нашли !
Тад знадох ,да је шалу однео враг,
 знадох да је у опаности неко
 ко ми је много , много драг.
И сазнах да све  је тако
јер све тако и би !
Ето ,тако близу срца-а тако далеко 
Но да ли у сну, у мислима, или на јави
свакоме је тако када се она исконска вековна једна једина истинита и највећа љубав из дубине бића се
тек онако на невиђено појави. 
Зато упорно тражи своје место на јави.
Ал узалуд пронађен из дубине бисер моје тежине,
узалуд је будити емоционално не пробудљиве, 
не сећа се свако прошлих живота.
Ма и десет да их се спојило 
та једина љубав протеже се кроз живот као појило.
Одлука је бар сада та,у простору мала тачка (.),
а тако велика у одлучним моментима,
иако ништа променило се није.
Нека се у срчаном велу у дубину топлу свије
и далеко од светлосних зрака крије
слушајући срчане  откуцаје
и смирене душе вапаје
ал не сме бити омашка
од себе више ни дашка
ни наде зрачка
само нек пише душа стваралачка
то јој не желим одузети.
Ето, шта све би,
а то мора да смо ми,
а не само неки прохујали сни
ал тачка је тачка.



 Сетих се чувене аустралијске серије ТАРА, бацио ју је крокодилима и преживела је. Ја сам још и добро прошла ,шта су ирске хриди и стене за мене.
Кад је Бог уз праведне,увек је ту,њима је стално потребан, они други и не верују у њега.
Мада физичке ране зацељују и кад тај период дуго траје,макар биле од уједа крокодила , а шта је са знацима интерпункције",,," " ...".
Требало би све расветлити и од свега се пробудити. 



НИВОИ ИНИЦИЈАЦИЈЕ Иницијација је процес повезивања назад у Извор, по нивоима. То се не догађа све одједном. Између сваке иницијације, постоје поднивои или слојеви који морате прећи преко да заврши ту иницијацију. Први и други иницијацију нивоу су веома суптилни и већина људи нису их ни свесни . Иза другом нивоу, помагач је скоро увек потребна. Као што је иницирана у вишим нивоима, од вас се очекује да живите беспрекорно у истини, интегритету и љубави. Духовни дарови се добијају када сте у стању да одржите виши ниво иницијације и прођете духовне тестове. тестови сваког појединца зависе од лекција он или она треба да их науче. Како можеш да знаш шта је твој ниво иницијације? Обратите се квалификованом фацилитатору, ако морате, али боље да се једноставно држати на "цепање дрва и ношење воде," ради све што се може да би се помогло другима - то је најбољи начин да се крећете ка следећем покретању. 1. Физички Само: рођење Ова иницијација се дешава када нађете духовни пут, можда путем духовних књига, наставника, итд прва иницијација почиње свој пут мајсторства над физичким телом и његовом глађу-пола, храну, и тако то-у служби душе или вишег ја. Баланс и умереност су кључне речи. На овом нивоу, имамо жељу да чинимо добро и развијемо поштовање према природи. 2. Астрал (Емоционално Само): крштење - знати своју праву личност. Друга иницијација почиње процес овладавања нечијих осећања и жеље. То захтева свесне намере и одлуку да кренете ка духовним жељама за ослобођење. Већина људи остану овде најдуже јер је тешко да воле себе, а то је предуслов ка другом нивоу. Ово покретање је буђење Кундалини. 3. Душа - спајања у даљем тексту: трећа понуда за иницирање са развојем одређени ниво мајсторства над умом и својим мислима. Ово је прва велики иницијација, спајањем психе Земље са душом на Земљи. То је место где је светлост 8. чакре, душа звезда, до краја оптерећења кроз тело, кроз систем чакри, и у средишту земље. Она завршава изградњу прве фазе антахкарана (назив се користи у Теозофској традицији да се опише мост свести која повезује личност у Духу). Прва фаза повезује већи ум у души и граде менталне супстанце; друга веза душе и Духа изграђена је од светлости супстанце. То се постиже бавећисе тиме свакодневно у животу у сврсисходан и дисциплинован начин. Постоји жеља да се буде вољен/а, праштања и услуге, као и сазревања у првим фазама јединства Свести.
4. Распеће - за комплетно познавања себе. Сада се ствари убрзавају. У четвртој иницијацији, душа тело (каузално тело) изгори и Више Ја се стапа назад у Дух-у "Мигхти ЈА САМ присуство." Од сада па надаље, Дух је ваш водич, а не душа. Овај ниво се назива покретање одрицањем-пустите све везаности: за новац, моћ, породицу, углед, итд То је "посао иницијација" у којој себи одузмете шта год одлучите да одузмете-отпустите. Исус је разапет; понашајте се као канали за духовну вољу и жртвујте се за своје мисије. Ово је друга фаза изградње антахкарана: посвећеност ка изградњи слободе. Ово је ниво Парамаханса. Овде се сећате прошлих живота и може да утиче на непосредну околину. 5. атма или Атмички Само (Више ја или колективна душа) мајсторство -Комплетно уједињење са миром и хармонијом. Пета иницијација је почетак фаза "Монадик спајања," је "ЈА САМ присуство." То је први поглед на узнесења, где је личност на Земљи, душа, и Монада ће постати јединствена на Земљи. То је као да је "беба" мастер. Брахманик свест постаје свест Кришна. 6. Монада или Монадик Само (Бог Само): Одлука -сервис. Шеста иницијација је стварно искуство уздизањем, која вас покреће у петој димензији, уз пуни приступ духовном блаженству и свим средствима јединственом пољу; почнете да користите светлосну енергију, Шива свести. У овом тренутку, можете изабрати да напустите земљу или останете и служите човечанству да постанете послужитељ у "новом добу." Ви ћете у основи осећати исто као и раније, али ћете бити носиоц више светлости, и бићете повезани са Спирит . У овом тренутку изабрати који пут високе еволуције ћете пратити када напустите "овај авион." 7. Логоик (Космички Селфи): комплетно препорађање, ослобођење од природно умрлих функција. Развој трансцендентних способности. То је највећа иницијација која се може узети из "Земаљског авиона". Речи су групе од свих монада на овој планети (око 200 милијарди душа). Они који су седми степен иницирали су Свет Наставника. Седмо Покретање изазива имплозија енергије у срчаној чакри и све чакре постају једна колона од светлости. То је почетак превазилажења свих физичких закона и пут за потпуну посвећеност служби. Она се назива покретање "васкрсење", јер је син или ћерка Божија нашао-ла свој пут назад Оцу и Духу, та држава се зове Шамбали. Седма иницијација почиње ангажовањем са додатним планетарним постојањем.





Мр Бисерка Вучетић
18.01.2016. 03:1
15.11. 2017.год.

1 коментар:

  1. здраво свима, овде сам да поделим мало сведочанства. Моје име је Наоми Самуел, имам 40 година, удала сам се са 31, имам само једно дете и живела сам срећно до краја живота. После годину дана брака мој муж је постао тако чудан и не разумем баш шта се дешава, он је препун од куће до друге жене, толико га волим да и не сањам да ћу га изгубити, дајем све од себе да будем сигуран муж ми се враћа, али све без помоћи, плачући и плачући тражећи помоћ, причала сам о томе са његовом породицом али нисам добила одговор. Тако је моја најбоља пријатељица Ана Јохансон обећала да ће ми помоћи. Причала ми је о човеку по имену др Апата, рекла ми је да је он велики човек и прави човек коме се може веровати и да нема никакве везе са љубавним проблемима које не може да реши и рекла ми је како је помогао безбројним људима у обнављању њиховог односа. Био сам заиста убеђен, брзо сам контактирао његову мејл адресу, драпата4@гмаил.цом или његов ВхатсАпп/вибер са тим бројем (+447307347648). Објаснио сам му све своје проблеме, рекао ми је да не морам да бринем да ће сви моји проблеми бити одмах решени. Рекао ми је шта да радим да вратим мужа, а ја сам то рекла, рекао је да ће се после 3 дана мој муж вратити и почети да моли, и то се заиста догодило како је рекао, била сам веома изненађена, то је тако невероватно. Слава нашег односа са Богом је сада веома блиска и обоје живимо срећно до краја живота. Ако наиђете на сличан проблем, одмах га контактирајте и решите проблем једном заувек. И ја сам живи сведок..

    ОдговориИзбриши